Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy a testvérem, aki egyébként már rég elköltözött a szülői háztól itthon volt, és feküdt az egykori szobájában, betegen. Nem tudtuk pontosan mi baja volt, de csak aludt és aludt, míg egyszer szüleim meggyőződtek róla, hogy meghalt. Én teljesen kiborultam/szüleimmel együtt virrasztottunk stb. Aztán eltelt majdnem két nap, és felébredt álmából, tehát mégsem halt meg. És meg is gyógyult. Újra boldogak voltunk, és emlékszem ahogy éreztem azt a hatalmas örömöt és megkönnyebbülést. Annak ellenére, hogy ezt ma álmodtam, tudom, hogy az álmom Karácsony környékén játszódott, de mégis nyárias volt az időjárás.

Mit jelenthet szerintetek ez az álmom? Csak komoly válaszokat kérek, akinek van valami tippje!

Köszönöm!

2015. máj. 26. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt hogy a testvéred nem más mint Jesus Fuckin' Christ.
2015. máj. 26. 20:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, mondtam, hogy fölöslegesen nem kérek hülyeségeket, ha nincs semmi normális ötlet!
2015. máj. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!