Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki segitene nekem h mit...

Valaki segitene nekem h mit jelenthet az almom?!

Figyelt kérdés
Az ejjel azt almodtam h mentem fugat mosni a furdoben de nem mertem a tukorbe nezni es aztan bele nezten es neg ijedtem h valaki van a hatam mogot es az en voltam aztan nagyon csunya szemekel nezrt ram es mintha a levegobe lettem volna es aztan fel keltem. Kerem valaki segiteni?

#Sajat magam latam #a hatam mogot #a tukorbol
2015. máj. 23. 11:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lucifer-666 nem nincs okom mitol feljek csak azota felek a sotetol miota ilyenek almodom
2015. máj. 23. 12:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem bízol meg a barátodban? Nem félsz tőle?
2015. máj. 23. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Mindenki gondolkodik álmában,sőt gyakran az álmainkban egyes döntéseink hihetetlenül ésszerűnek tűnnek,de amikor felkelsz és elgondolkodsz az álmodon,teljesen összezavarodsz. Ez hogy is van? Hogy gondolhattam ezt jónak? Nem ismerős? :))
2015. máj. 23. 12:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Hat ez nem igy van meert nem voltam vele elegedetlen. De az igaz h sokat veszekestunk de mar nem vagyunk egyut
2015. máj. 23. 12:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem nem ismeros ez. Ugy szoktam gondolkodni h pl. Megint kezdodik mikor nem tudok meg mozdulni...stb. es h ez alom es probalok kiabalni de nem tudokes mindig ugy erzem h mikor ilyet almodom h valaki van ot melletem
2015. máj. 23. 12:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Az utóbbi az paralízis miatt van. Azért tudsz gondolkodni tisztán,mert -mint ahogy írtam- Te már fent vagy,de a tested nem. Egyébként velem is egy és ugyan ez szokott lenni. Próbálok segítséget kérni,ordítok,de nem jön ki hang a torkomon vagy csak nagyon halk,amit tudom,hogy nem fog meghallani senki. Próbálom felkapcsolni a lámpát,hogy a "szellemek" Békén hagyjanak,de nem tudom,mert nem tudok megmozdulni és lefognak. Kiabálnak velem,fojtogatnak,bántanak. Nem tudsz az ellen mit tenni,de hamarosan úgy is felkelsz. Próbáld magadban tudatosítani,hogy ez nem a valóság. Ez hátha segít valamennyire.
2015. máj. 23. 12:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen velem is pont ugyanez van folyton es koszonom szepen a segitseget sokat segitetel :)
2015. máj. 23. 13:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy segíthettem :D
2015. máj. 23. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!