Valaki segitene nekem h mit jelenthet az almom?!
Nem volt olyan mostanában, hogy valami horrorfilmet néztél? Mert bizonyos filmek után előfordulhat. Vagy esetleg aznap valami kellemetlen dolog törtéhet veled a fürdőszobában. Például levertél valamit,ami összetörött, vagy éppen akár tükröt törtél össze. (akár máshol a lakásban). Sokszor kezdenek rémálmodni azok az emberek, akik összetörnek egy tükröt és egy kicsit is babonásak.
Az álmoskönyvemben megnéztem, és ha magadat másnak, ijesztőnek látod a tükörben az azt jelenti, hogy befolyásoltnak érzed magad. Esetleg idegen, tőled nem megszokott gondolatok járnak mostanában a fejedben, vagy nem megszokott cselekedeteket hajtasz végre.
A fürdőszoba is titkokat jelent általában, attól függ.
Viszont lehet álombeli, vagy valós tükrös félelmed, rossz emléked, hiszen ahogy írtad is, féltél belenézni.
Nem felek magamtol. Es nem is tortem semit osze a furdoben
De nem egyszer vannak mar rem almoim ... ez csak egy a sok kozul.. nem ks vagyok babonas egyatalan. Volt mar ojan almom is h almomban nem tudok mozdulni sem megszolalni es egyszer a labomnal valami nő volt fekete haju es fujtogatni kezdet ... es valamit kiabalt nekem de nem hallotam semit aztan fel keltem. Folyton ilyesmi almok gyotornek az ejjel es ez is nagyon rosz volt. Miota ilyeneket almodom felek magam a sotetben.
Alvási paralízised van. Ez olyankor jelentkezik,amikor Te már felkeltél,de a tested még nem / a tested már alszik,de Te még nem. [link] Nekem is nagyon gyakran szokott lenni.Most is volt,mindig van... Tudatnod kell magaddal,hogy ez nem a valóság és valamivel jobb lesz,bár tudom,hogy nagyon nehéz,mert elég valóságosnak tűnnek a dolgok körülötted,amiket átélsz. Még én sem tudom a módját,hogy ennek hogyan lehetne véget vetni :/
Az álmod kapcsán. Nem vagy elégedett magaddal? Nem mersz szembenézni a valósággal,a mi voltoddal ? Azért is álmodhattad,mert nem mered felvállalni magad,ami szorongásban tart. Nem mersz megnyílni az emberek előtt,bujkálsz ,nem mered felvállalni magad. (ezért nem mertél belenézni a tükörbe,mert tudtad,hogy magadat fogod látni,de nem úgy,ahogy valóban látni szeretnéd magad) Csak a szorongás miatt ez rémálom formájában jött elő benned. Én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!