Segitenetek megfejteni az almomat?
Par hete mindig almaval almodom. Ma is hajnalban almaval almodtam de furcsa volt nagyon ,almomban allt egy idegen ferfi egy szikla tetejen es leugrott rola a vizbe ahol allt egy alma fa amirol szakitott egy almat mire kiakart uszni a vizbol ,egy szempillantas alatt at fordult a fa a vizben fejel lefele es att valtozott egy terebejes nagy almafava ,volt rajta zold alma piros alma vegyesen,utana ez a ferfi vkinek oda adta a zold almat es nekem is kinaltak de en nem fogadtam el.
Mit jelent szerintetek?
Koszonom szepen elore a valaszokat.
Igen.
Ha lehet kimeljetek a gunyos valaszoktol ! Koszonom.
jövöröl szóló álom
alma valamilyen tudást jelent, az hogy furcsa volt meg az idegen férfi azt jelenti nem ismered... de idegen férfi lehet képzeletbeli barát is.
szikla nagy múltat jelent, beugrik a vizbe azt jelenti alámerül az érzelmeknek és a test/világ kivánságainak
leszakitja az almát azt jelenti megpillantod a megnyugtató tudást egy kis időre
almafa pedig a te lelked eredményeit, reinkarnációs tudást jelent, de nem hiszel bennük, csak az elhivásnál v. megvilágosodásnál élményeinél lehet ezeket elöhivni, látni, valóságnak elfogadni
odaadja az almát másoknak, és visszaadják az azt jelenti hogy a hatását észreveszed a világban, de csak ritkán és csak kis részét.
Nagyon szepen koszonom kedves utolso a valaszod!:-D
En is kicsit utana erdeklodtem vegul is mit jelentenek az almaim altalanosan gyermek aldast.hat kitudja :-o
Oromel fogadnank a kisbabat ha jone
B-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!