Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » El mondana valaki h mi a...

El mondana valaki h mi a jeletese az almomnak?

Figyelt kérdés
Mar 2-napja h a halalrol almodok es mindog en szeretnek ongyilkos lenni kezdek kicsit felni sztm ez nem egy normalis dolog foleg ugy h alig nezzek tevet, az almom az volt hogy: egy nyaraloba voltunk es fen voltam a szobamba sirtam es ki szerettem volna ugranib az ablakon csak be jott a nagy mama a szobamba majd le vett az ablakbol vigasztal at olelt, mikor ki ment elnhatarozttam h meg szokom otthonrol a suliba valamilyen eloadas volt szerepelt benne a leg jobb baratnom is, be suranttam es el bujjtam a wc-ben jott utanam egy tanarno aki mondta h tudja h bent vagyok elo jottem meg fogta a kezem es vissza vitt az eloadast nezni az olebe ultetett mikor vege volt az elo adasnak el meseltem a baratnomnek mi tortent es hozza mentuk el bujjtam a lepcso hazba mikor jott egy rendor es a baratnom kerdezgete meg lattoz es mondta h elo johettek a szuleim aggodnak ertem en meg sirva kiabaltam h nm megyek vissza nem inkabb meg olom magam. A helyes irasert elnezest kerek:) haza vitt a rendor megint meg szokttem es kutyakkal kerestek megis talaltak ennyi. Normalis valaszokat szeretnek

2015. ápr. 28. 06:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Elhatarozttam* mindig* ugrani* meg lattot*
2015. ápr. 28. 06:32
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
Otthoni, családi problémák.
2015. ápr. 28. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Súlyos lelki probléma, pszichés gond.
2015. ápr. 28. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
valaki vagy valami meg akarja neked mutatni hogy milyen gusztustalan és undorító dolog az öngyilkosság (gondolom félt téged) és azt akarja mondani hogy inkább élj teljes életet tojd le a problémákat
2015. ápr. 29. 17:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen sajnos lelkizos vagyok, es tudom h miert menekulnek az ongyilkossagba (nem nem azert mert egy depis tini vagyok.) Elege komoly dolgok miatt 5 ev lelkibantalmazas es meg sok mas.

Persze tudom mit kell tennem mivel kossemle a gomdolataim h ne essek bele a hibakba/ongyilkossagba.

Koszonom szepen a valaszokat:)

2015. máj. 1. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!