Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Folyton visszatérő motívumok....

Folyton visszatérő motívumok. Mitől? Mit jelenthetnek?

Figyelt kérdés

Álmaimban már egy jó bő 2 hónapja folyton háború van, éhezés, én konkrétan folyton bujkálok vagy menekülök; néha konkrétan rám vadásznak, néha csak úgy meghúzódok. Volt már, hogy lebombáztak, vagy szétlőtt házban éltem, de olyan is, hogy teljesen normális házban voltam, csak tudtam, hogy kint háború van.

Háborús filmet nem néztem, hogy esetleg az lenne.

2015. ápr. 27. 16:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem kirekesztettnek érzed valami társaságból, és azt gondolod, hogy állandóan rólad pletykálnak, meg veled trollkodnak. Úgy jutott eszembe ez, hogy álmaidban "üldözve" érzed magad. De ha már 2 hónapja állandóan háborús álmokat látsz, el lehet rajta gondolkozni, hogy mi lehet ez.
2015. ápr. 27. 17:20
 2/2 TatyóKirály ***** válasza:

Az álmok értelmezésekor két lehetőség van.

Az egyik, hogy a tudattalanod próbál eljutni hozzád azért, mert napközben nem hallanád meg, amit mondani akar.

Ilyenkor szimbólumrendszerben "kommunikál". Az álmoskönyvben a háború motívumra azt írják: alkalmazkodni kényszerülsz. Ám mindenkinek egyéni szimbólumrendszere van, nem kizárt, hogy neked valami mást jelent.

A másik lehetőség (és ez a jóval ritkább), hogy valamire megpróbál felkészíteni, ami a jövőben fog történni.

2015. ápr. 28. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!