Mező, pókháló, hal? Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Röviden: egy napsütötte búzamezőn voltam álmomban ahol sok ember várt arra hogy meggyógyítsàk őket. Az èn bajom az volt, hogy 2 hal volt a hasamnál( ?) ès próbáltam kimèletesen leszedni őket, de nem sikerűlt. Mikor èn következtem volna, akkor láttam csak hogy a búza kalászokon mimdenhol pókhálók voltak ès nem tudtam tőlük haladni mert belèm akadtak mindig. Ez mit jelentett mert elèggè betegnek tünik :D2015. ápr. 27. 05:58
1/4 anonim válasza:
A búzamező a terveidet jelent a jövőben. A két hal viszont a hasadnál, valami olyan két tényező, ami akadályoz. Egyik lehet a saját restséged, a másik pedig a külső tényezők, vagy ha van, akkor a párod.
A pókhálók ugyancsak akadályokat jelképeznek: a rosszindulatú ismerőseid áskálódását és pletykáit, amiket el kell kerülnöd, és nem szabad fogélakoznod velük.
2/4 anonim válasza:
Halál a környezetedben. A pókok a hálójukkal a lélek elragadtatását a halál által. A halak a hasnál termékenységi szimbólumok,ez alapján baba lesz a halott.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem élek párkapcsolatban ezért baba se lesz :D Esetleg van még tipp?
2015. ápr. 27. 17:17
4/4 anonim válasza:
"vagy ha van, akkor a párod. "
nem azt írtam, hogy van, csak felvetettem. De akkor is tartom, hogy vannak elképzeléseid, amiknek megvalósítása külső és belső akadályokba ütközik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!