Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérő Álom, mit jelenthet?

Visszatérő Álom, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy történetem.

2014.aug.-okt. szalagavatókor táncoltam egy lánnyal,akivel már ált.iskola 6.óta jóba vagyunk.És mindig is vonzódtunk egymáshoz,ez már a táncpróbákon is látszott,hogy még most is vonzódunk.

Aztán októberbe elcsattant köztünk egy csók,illetve kettesbe voltunk kb.3 órán keresztül és csókolóztunk.

Mindig azt álmodtam hogy csókolózunk és felébredek... Ez az álom eltünt olyan január körül.

De most 1 hete újra megjelent a lány is,és az álmok is visszatértek,elsőként szintén a csóknál ébredtem fel...viszont a következő álmom már tovább folytatódott,de egy csalódással végződött (elhagyott egy gazdag srácért)

Szeretném kikérni a véleményeteket,hogy ez mit jelenthet?

2015. ápr. 26. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy tetszik neked a lány...
2015. ápr. 26. 18:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Erre magamtól is rájöttem.:-)
2015. ápr. 26. 19:06
 3/7 B. R. 1001 válasza:
tetszik neked a lány és nemtudod elfelejteni ha a közeledben van az meg hogy folytatódott lehet az hogy úgy élted meg legbelül hogy téged hagyott el és azért ment el
2015. ápr. 26. 19:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És hogyan tudnám elfelejteni?

Mert ő is keresi a társaságom és érzem hogy vonzódik hozzám,viszont megbeszéltük hogy nem lehet köztünk semmi (szerintem azért mert nem vagyok valami dúsgazdag...:) )

2015. ápr. 26. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetnétek együtt. Ha szereted akkor a pénz nem számít. Azért álmodtad azt, hogy elhagyott egy gazdag srácért mert ez a legnagyobb félelmed és stresszelsz a kevés pénzed miatt. Ne aggódj ha ő is szeret téged lesz@rja mennyi pénzed van.
2015. ápr. 26. 21:51
 6/7 B. R. 1001 válasza:
ha keresi a tarsasagod akkor meg miért nem beszélitek át megegyszer? mert ha vonzodtok egymashoz akkor biztos hogy lehetne is valami köztetek. ha meg tényleg olyannak ismered h nagyon sokat számít neki a pénz ne törd magad érte, de így az elmondasod szerint h keresi a tarsasagod es vonzodtok egymashoz nem hinném hogy így lenne az előző válaszolonak igaza van ez csak a te félelmed
2015. ápr. 26. 22:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de nem tudom...nem látok rá esélyt,én ugy érzem hogy vonzódik hozzám,de lehet nem igy van....hogyan tudnám kiverni a fejemből? nem megy már több mint egy éve...
2015. ápr. 29. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!