Visszatérő Álom, mit jelenthet?
Sziasztok! Van egy történetem.
2014.aug.-okt. szalagavatókor táncoltam egy lánnyal,akivel már ált.iskola 6.óta jóba vagyunk.És mindig is vonzódtunk egymáshoz,ez már a táncpróbákon is látszott,hogy még most is vonzódunk.
Aztán októberbe elcsattant köztünk egy csók,illetve kettesbe voltunk kb.3 órán keresztül és csókolóztunk.
Mindig azt álmodtam hogy csókolózunk és felébredek... Ez az álom eltünt olyan január körül.
De most 1 hete újra megjelent a lány is,és az álmok is visszatértek,elsőként szintén a csóknál ébredtem fel...viszont a következő álmom már tovább folytatódott,de egy csalódással végződött (elhagyott egy gazdag srácért)
Szeretném kikérni a véleményeteket,hogy ez mit jelenthet?
Köszönöm!
És hogyan tudnám elfelejteni?
Mert ő is keresi a társaságom és érzem hogy vonzódik hozzám,viszont megbeszéltük hogy nem lehet köztünk semmi (szerintem azért mert nem vagyok valami dúsgazdag...:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!