Mit jelenthet ez az álom?
Úgy kezdődött, hogy valami iskolai rendezvény volt, egy, a valóságban nem létező színházban. Na, én az osztálytól szinte rögtön lemaradtam, és csak úgy jöhettem ki az iskolából, hogy kimászok egy kis résen, amit a falból vájtak ki. Ott persze pókok voltak, amiktől félek, így anya valahogy odakerült, és kisegített engem a falból. (Itt volt egy kis ugrás.) Egy másik csoporttal a színház elé, a hegyre kerültem, és már csak le kellett volna sétálni onnét, itt már estefelé járt az idő. A többiek mentek tovább, én meg megálltam, és a telefonomat a táskám mellé helyeztem, egy párkányra. Mikor elindultam a csoport után, rájöttem, nem volt a legötletesebb dolog otthagyni a táskám, és a mobilom, vissza akartam menni érte, de inkább nem fordultam vissza, mert már így is lemaradtam. Mikor a kapun bementünk, láttam, hogy a sulim focipályája van kinn az udvaron. Bementünk, és egy csomó kihagyással felkerültem a hálóterembe, ahol valahogy a telefonomon leveleztem az egyik osztálytársammal. Mondtam anyának, aki nem tudom, hogy került oda, hogy nincs meg a telefonom, és akkor jöttem rá, hogy azt tartom a kezemben. Szereztem is ott barátokat, az egyik neve, ha jól emlékszem, Tina. (...)
Valahogyan egy játszótérre kerültem, ahol találtam egy kis rést, és valaki azt mondta, mágiát akar tanulni Roxitól, a lila-rózsaszín hajú boszorkánytól, aki ott volt a rés mögött, egy kisebb barlangban, és mintha már egy másik álmomból ismertem volna Roxit. Na, aki mágiát akart volna tanulni tőle, csúfos vége lett, mert Roxi először polippár, aztán jegesmedvévé változtatta, és hogy ne támadjon rá, nagyon legyengítette a szívét. Aztán megtaláltam Roxi anyját, a kék hajú boszit, azt is mintha ismertem volna, vagy álmodtam volna róla. Én megszúrtam az oldalát, és úgy elkergetett, hogy mondta, tudja ki vagyok, és a nevemet is tudta, én is ismertem. Ekkor, bár nem nagyon emlékszem, de mintha újból gondoltam, mint a legtöbb álmomban, hogy ez csak egy álom, és felébredtem.
Gondolom, mások is álmodnak hülyeségeket, de én még ennyire összefüggéstelenül ritkán álmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!