Jelentheti telleg azt?
Figyelt kérdés
Azt almodtam, hogy egy fiu akivel legeloszor csokoloztam es azota is csattant el egy-ket csok, azt mondta allmondban, hogy szereti, ahogyan csokolok.
Lehet koze a valosagoz?
Tudni kell, hogy mindig is szerettem volna tudni, arrol, hogy mi az o velemenye arrol, ahogyan csokolok, csak nem mertem megkerdezni. Lehetseges, hogy azert almodtam ezt? A fiu valasza az almomban tukrozheti a valosagot?
2015. ápr. 6. 16:16
1/2 Ozmium42 válasza:
Az álom nem a valóság. Akár igaz, akár nem, nem tükrözi. Nem fogod meg tudni, hogy mi az igazság, ha a valóságban nem tudod meg.
2/2 anonim válasza:
Minden attól függ hogy az álmaid valóra szoktak e válni vagy nem. Az álmoknak szimbólikus jelentésük van, nem konkrétean az a jelentése a mi történik az álomban. Valószínüleg azért álmodtad ezt mert nagyon érdekel a dolog, de hogy kiderüljön az igazság neked kell lépned méghozzá a valóságban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!