Ha álmodok ''vele'' jelentheti azt, hogy gondol rám?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel szeretjük egymást(bár mostanság ritkán tudunk találkozni)egy napon is születtünk.Sokszor álmodok vele.Pár napja azt olvastam, hogy ha megjelenik az álmunkban akit szeretünk,azt jelenti,hogy ő is gondol ránk és a tudatalattink így jelez.Sokszor elöfordult,h kitaláltuk egymás gondolatát.Mi a véleményetek?Igaz lehet?2012. júl. 20. 21:15
1/6 anonim válasza:
Nem sajnos. Nagyon szép, de nem.
2/6 anonim válasza:
Nem, azt jelenti, hogy te gondolsz rá.
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem, mert így gyakran a filmek főszereplőivel álmodom, ők pedig még csak nem is ismernek :D
5/6 A kérdező kommentje:
Uhh már nem tudom..de lehet, hogy valóban nem igaz, bár 2éve történt, álmodtam egy barátommal és utána hivott telon.Mondjuk lehetett csak véletlen egybeesés is:)
2012. júl. 23. 13:59
6/6 A kérdező kommentje:
Na igen, én is álmodtam már filmek szereplőivel és engem sem ismernek:D
2012. júl. 23. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!