Miért álmodom gyakran ezt? (több lent)
Gyakran az álmomban csak félig tudom kinyitni a szemem és gyakorlatilag a földet bámulom, vagy a magam előtt lévő dolgokat. Ha fel akarok nézni nagyon nehezen tudok és homályosan látok, az álmomban álmosságot érzek, szinte leragad a szemem.
Visszatérő ez az érzés az álmaimban, különböző szituációkban vagyok, de mégis az érzés ugyanaz.
Mit jelenthet ez?
(Remélem nagyjából érthető)
Légyszi a komolytalan válaszoktól kíméljetek!
Stresszes az életem, és néha fáradékonynak érzem magam.
De fiatal vagyok és egészséges. Csak zavaró, hogy ez az álom-érzés visszatérő.
Biztos összefüggésben van valamivel, csak még nem jöttem rá, hogy mivel. Vagy valami lelki háttere lehet.
Ez elég gyakori. nagyon sok kamasz álmodik vagy nagyonn gyerek ilyenekről. Én is rengeteget álmodtam ilyet. Viszont hallottam pár fiatal felnőttnél is előfordult már. Én szerintem mindenképp a stressz jelenti és a változó korral lehet kapcsolatos. A kamaszkorban rengeteg változáson megy át mind a tested mind a lelked személyiséged is akkor érek be igazán. A hormonoknak szerintem nagyon sok köze van hozzá, mert teljesen kihatnak az érzéseidr,e a hangulatodra, a testi érzetekre. Szédülés, hányinger, rémálmok, hízás, állandó éhség, fáradtság....stb
szóval lehet testi problémák okozzák, s lelki mindenképp. nem tudom milyen idős vagy, ha 20 alatt vagy , akkor ne aggódj majd "kinövöd" elmúlik és nem vészjolsó álmok de ha 20felett vagy akkor fontosabb megérteni miért. Az álmok általában szó szerint kell értelmezni. talán nehéz helyzetben vagy, nem látsz kilátást, depressziós vagy esetleg, nem vagy képes sok mindennek örülni, gyakran fáradt kedvtelen és levert vagy....ilyesmik.
Az álmod azt mutatja hogy nem vagy jól lelkileg, de nem súlyos testi dologról súg neked. Egyszerűen csak azt akarja mutatni ,amit tenned kell az életben: Fel nézni az "égre" bármennyire is nehéz, és meglátni a jót! próbálj találni valamit az életedben amit szeretsz vagy amit pihentet és végezd minnél többször azt. És ami szerintem a legfontosabb: légy sokat önmagaddal! foglalkozz önmagaddal, légy sokat egyedül hogy legyen időd pozitivan gondolkodni, nézz magadba és lásd meg a jót!
a légy egyedül szó szerint értem. Zárd be magad egy kicsit, de ne önsajnálatra használd az időt hanem próbálj örömet okozni magadnak és minnél többször, foglalkozz olyan dolgokkal, amikben sikert érsz el és ne "törödj", az az ne nézd az embereket, hogy ne csalódj! em kell megszakítanod az emberekkel a kapcsolatot xcsak probálj meg többet magaddal lenni,jót találni magadban, több örömet szerezni önmagadnak és ne mástól várd hogy ők szerezenek örömet neked!
bocsia hosszas levélért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!