Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van valami jelentősége annak,...

Van valami jelentősége annak, hogy gyakran álmodom egy tanárról?

Figyelt kérdés

Van egy tanár a sulimban, aki nem tanít engem, viszont gyakran látom őt a folyosón. Nem tudom miért álmodom vele, persze nem minden nap, csak párszor. Nem néz ki rosszul, de tudomásom szerint nem jön be, hiszen nem is beszéltem vele szinte, csak annyit tudok, hogy aranyosnak tart. Szerintetek ez okozhatja az álmokat? Hallottam olyanról, hogy akivel álmodsz, az gondol rád elalvás előtt. Pedig szerintem ez így nem nagyon igaz, mert az agyunk nem tudhatja ki gondol ránk. De aztán kitudja. Én sem gondolok annyit rá, hogy például hol lehet, mit csinálhat, stb. hogy benne legyen az agyamban vagy az álmomban. Van barátom, de vele mégsem álmodom. Nem értem.

Sokan mondták, hogy az álmok a vágyak, félelmek teljesülése, felerősödése, amin éppen aznap agyalunk, de én egyiket sem érzem a tanár úr iránt.

15/L

2015. márc. 29. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit. Törődj a pasiddal.
2015. márc. 29. 23:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az "értelmes" választ.

Várom a további Normálisokat!

2015. márc. 30. 01:22
 3/4 anonim válasza:

Ez költői kérdés egyébként? Mert szerintem nagyon is jól tudod erre a választ, hiszen ezt csak magadban találhatod meg. Vagy jobb érzés lenne, ha egy-egy tanácsadó írná le azt, amit belül, a tudatod mélyén hallani szeretnél, igaz?

Ha egyáltalán nem erről van szó, akkor meglehet, hogy az aznap történteket dolgozod csupán fel álom formájában, bár nem hinném, mert ha nem tulajdonítanál neki ekkora jelentőséget, akkor az alakja sem éjjel sem pedig hozzá kötődő kérdés formájában nem jelent volna meg az oldalon. Szerintem a többit már magadtól is tudod..:)

2015. márc. 30. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem tudom mit szeretnék hallani. Ha arra gondolsz, amire gondolom, hogy gondolsz, akkor nem azt szeretném. Van barátom és szeretem, ezért nem értem ezt az egészet és ezért tettem fel a kérdést
2015. márc. 30. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!