Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Gyakran álmodom azt, hogy még...

Gyakran álmodom azt, hogy még nem vagyok túl az érettségin. Mit jelent?

Figyelt kérdés
Már 7 éve leérettségiztem. Az utóbbi 2-3 évben gyakran álmodom a vizsga előtti stresszelésről, az aggodalomról, hogy nem sikerül.
2014. ápr. 21. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
35%

Azt jelenti még nem csináltál meg valami nagy feladatot az életben, vagy történni fog valami nehéz dolog.

Vizsga elötti aggódás azt jelenti nehéz lesz esetleg hogy nem viseled el helyesen.

2014. ápr. 21. 10:42
 2/6 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok, és nem igazán volt még párkapcsolatom. Talán összefügg?
2014. ápr. 21. 11:00
 3/6 anonim válasza:
0%
32 éves vagy, 7 éve leérettségiztél, akkor voltál 25, amikor már a főiskolát kellett volna elvégezned, ez azért elég poén.. :)
2014. ápr. 21. 14:01
 4/6 A kérdező kommentje:
3: Képzeld 2000-ben fejeztem be a szakmunkásképzőt. Utána dolgoztam, majd poedig 2004-ben döntöttem úgy, hogy beíratkozom 3 éves levelező érettségire. Főiskolára pedig nem mentem, mert talán muszáj? Nem értem, mit furcsállsz.
2014. ápr. 21. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Igen, lehet hogy a házasságra vonatkozik, ha az valami életfeladat-szerü dolog számodra. Lehet akkor lesz meg az álombéli érettségi, ha lesz családod, gyerekeid, és valamiféle kibővitett életed is. És lehet az is hogy teljesen mást jelent az egész.
2014. ápr. 21. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen iskolai stresszel kapcsolatos álmok nagyon gyakoriak. Általában a a vizsga előtti feszültséggel állnak kapcsolatban, a szorongással, stresszel, aggódással, félelemmel. Szóval semmi köze a feladatokhoz vagy a sulihoz, inkább a nyomáshoz és a félelemhez.

"32 éves vagyok, és nem igazán volt még párkapcsolatom."

Ha ez aggaszt téged, akkor ez is lehet az álom oka. De ez csak egy lehetőség a sok közül, képtelenség ilyen kevés adatból megadni a választ.

2014. ápr. 24. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!