Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Most ez azt jelenti amire...

Most ez azt jelenti amire gondolok? Hogy le kell állnom? 16/L

Figyelt kérdés

Szeretek egy fiút már tavaly óta. De azóta együtt voltam (távkapcsolat volt az is) egy másik sráccal pár hónapot, de nem bírtam a végén, tudtam, hogy nem tudom elterelni a figyelmem. Most megint megismertem egy srácot pár napja. Jól érzem magam vele, szexuálisan felizgat. De ma olyat álmodtam, hogy elment minden kedvem.

Unokatesómék házában voltam, a fiú huga pedig kiszőkülve jött oda hozzám (nem is szőke élőben).

-Tesód mikor jön? -kérdeztem idegesen.

-Ötkor -mondta, de folytatta. -x.y-nak szeretője van. fú, ha láttad volna miket művelnek. Már ,,az" is megvolt.

Erre megvontam a vállam(bár kicsit fájt) és nyugodtan feleltem:

-Nem baj az. Nekem is szeretőm van. Úgyhogy nem harapok ezért.

És itt ért véget. Álmomban sem ismerek magamra. Ez azt jelenti, hogy ő is mással jött össze mostanában? (két hete beszéltem vele)

2015. márc. 21. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan furcsák vagytok ti emberek....

Az álmod nem a barátodtad minősíteni, hanem téged maximum.

Nem tudod eldönteni, hogy kit szeretsz, vagy mil bajod van? Az, hogy egoista vagy és te bárkivel ágyba mehetsz, más meg nem?

2015. márc. 21. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Sz...t sem jelent nektek az a szó, hogy szeretet. Üres szavak és dugás vágy van mögötte vagy valamilyen előnyszerzés. Semmi több.
2015. márc. 21. 12:06
 3/5 Legoman ***** válasza:

Az álom csak rád vonatkozik, ne szó szerint értelmezd.

Az álom azt jelzi, hogy vonzódsz a jelenlegi fiúhoz szexuálisan, egyébként nem nagyon érdekel téged, csak annyi, hogy jól néz ki. Elvakult vagy jelenlegi helyzetedben.

2015. márc. 21. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Le.
2015. márc. 21. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Fel.
2015. márc. 21. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!