Megállmódtam a lottó számokat de csak 3-ra emlékszem. Mit csináljak hogy emlékezzem a többire?
# 24
Semmi gond, én is fáradt vagyok, mert nagyon keveset aludtam. Nem hinném, hogy ettől, inkább sima figyelmetlenség, de fogtam is a fejemet, hogy ahhoz képest, hogy mennyire szerettem matekból a kombinatorikát, hogy számolhattam 90 x 90-el a biztos öttalálatoshoz, mikor az egyszer kihúzott számokat már nem dobják vissza, meg miért akartam mindenáron telitalálatossal számolni, mikor ott volt holt egyértelműen, hogy négyesről ír a 11. hozzászóló.
Ami a szelvények kitöltését és leadását illeti, azért bőven megérné a fáradságot, ha az a három szám biztos nyerőszám lenne, meg célszerű lenne egy táblázatot gyártani a kitöltéshez, és onnan kihúzni a már kitöltött szám kombinációkat, hogy ne zavarodjon bele az ember.
Ha tényleg lenne három biztos számunk, akkor akár a négyesre, akár az ötösre hajt az ember, még azt is érdemes lenne megtenni, hogy minden kombinációból legalább két szelvényt tölt ki, hogy ha netalán van másnak is négyese vagy telitalálata, akkor a nyereményből arányában nagyon összeget kapjon az ember.
Mondjuk az ötösnél már komoly befektetés lenne, a telitalálatok gyakoriságát tekintve jó eséllyel teljesen feleslegesen, de szerintem akkor sem siratná senki azt a két millió alatti plusz ráfordítást, ha végül egyedül vinné el a főnyereményt, ha meg több tíz vagy száz millió forintból részesedne nem 1:1 arányban, hanem mondjuk 2:1 arányban, akkor igencsak megérné.
Kérdező, neked sok sikert a másik két szám megálmodásához!!!! :-)
Passiflora:
Semmi gond, én is elszámoltam egy helyi értékkel :D
Igaz, 36 órája nem aludtam, de asszem dőlök is be az ágyba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!