Megállmódtam a lottó számokat de csak 3-ra emlékszem. Mit csináljak hogy emlékezzem a többire?
# 11
Ha három számot tudna biztosan, akkor nem úszná meg 20.250 forintból, mert 90 x 90 = 8100 szelvényt kéne vásárolnia ahhoz, hogy biztos köztük legyen az öttalálatos.
Így 1.822.500 forintot kéne befektetnie a szelvény vásárlásba, ami persze még mindig nem túl nagy ár a főnyereményért. :-)
Nem 90x90-et, mert 3 szám már kiesett, csak 86*85-öt ami 7310. Összegben 1644750 Ft.
AMi nagyon nagyon megérné, csak éppen ha 1 szelvényt 10 másodperc alatt töltesz ki (ami lehetetlen, mert rendet kell teremteni, hogy valami rendszer szerint töltsd ki őket), akkor is bő 50 nap, és még el sem vitted a lottózab, és be sem szkennelték a 7310 szelvényt.
# 16
Igazad van, erről teljesen megfeledkeztem. (Gondolom, 87x86-ot akartál írni, ha csak három szám esett ki.)
De az idővel valamit elszámoltál szerintem, mert ha valaki tényleg kitöltene egyet 10 mp alatt, az percenként 6 darab, óránként 360, így kb. 20 óra és 20 perce alatt kész lenne azzal a darabszámmal, amivel te számoltál.
(Mondjuk a 10 másodperc tényleg kevés, de azért 50 napja úgy sem menne rá, ha egyedül csinálná.)
@Passiflora:
Én négyesről írtam, nem ötösről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!