Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit ez az álom?

Jelenthet valamit ez az álom?

Figyelt kérdés

Volt egy legjobb barátnőm akivel nagyon összevesztem még több mint fél éve, azóta nem is beszélünk.

Tegnap volt egy álmom.

Otthon gépeztem, facebookon beszélgettem emberekkel, aztán rádöbbentem, hogy egyedül vagyok itthon és kezd sötétedni. Nagyon elkezdtem félni és fenyegető érzés vett körül. Azután láttam hogy rám írt a volt legjobb barátnőm akivel nem beszéltem fél éve, de épp hogy ránéztem az üzenetre, mielőtt el tudtam volna olvasni mit írt, felébredtem.

Csak a :D -t láttam az üzenet végén.

Úgy ébredtem fel, hogy egyből felpattantam mert nagyon féltem, vagy nem is tudom... rosszul lettem.

2015. márc. 12. 14:06
 1/3 anonim válasza:
19%
Azt jelenti, hogy a puncidat le kellene borotválni.
2015. márc. 12. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első! :D :D

Egyébként ki tudja lehet vmit csinált v vmi zajlik mögötted és erre figyelmeztetnének téged mert van közöd a dologhoz!

2015. márc. 12. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Maszturbálásról màr hallottàl?
2015. márc. 12. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!