Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy szívrohamom...

Azt álmodtam, hogy szívrohamom van, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy kiállító teremben az egyik paravánt ledöntöttem, és egy fiú segített vissza állítani. Elkezdtünk beszélgetni, és nagyon tetszett, nagyon jó volt vele beszélgetni és még csak attól is ha mélyen a szemébe néztem pillangózott a hasam. De mögöttem végig állt egy fegyveres alak, talán rendőr, hogy ha megcsókol akkor lőni fog. Megbeszéltem vele, ha annyira nem tetszik neki kapjon fel és vigyen el. Felemelt és elindult velem és mondta hogy csukjam be a szemem. A következő pillanatban azt kérdeztem kinyithatom e a szemem, de már rohantunk és a fegyveres női társa kétségbeesetten kiabálta, hogy hívtunk neked mentőt, szívrohamod volt. Tényleg éreztem fizikailag, hogy fáj a mellkasom és nehezebben kapok levegőt. És a mentő mellett ált a fiú lufikkal. Ha valaki tudja mit jelenthet kérem válaszoljon. Előre is köszönöm :) 20/L
2015. márc. 5. 08:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet, hogy tényleg egy enyhe szívrohamod volt amíg aludtál és az agyad költött hozzá egy álmot. Fiatalon is jöhet szívroham, elég hozzá egy érrög. Egy évfolyamtárs így halt meg 18 évesen. Nézz be az orvoshoz.
2015. márc. 5. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!