Mit jelent az álomban kihulló, összetört fog, ha vérzék az íny is? Annyi mindent írtak már, mindenhol mást.
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam már.Mindenhol mást tulajdonítanak neki.Van ahol azt írják,hogy súlyos betegség a családban,szexuális gyengeség,elfojtott düh,rágódás,bizalmatlanság magunkal szemben,halál.Szóval elég sok szempontot írtak.Van ahol azt írják hülyeség.Van aki szerint a fog vérzés között és az között is van különbség,ha csak úgy kihúllik vagy rágjuk pl.Az sem mindegy melyik fog.Van ahol azt írják,hogy nem jelent jót,van ahol,hogy semmi rosszat nem jelent.Szóval akkor mi az igaszság?2015. febr. 27. 09:54
1/3 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi,nem ide akartam írni.
2015. febr. 27. 09:56
2/3 anonim válasza:
Én is gyakran álmodom,hogy kiesnek a fogaim, de én biztosan azért mert sok gond van velük, rengeteget kell fogorvoshoz járnom.
3/3 anonim válasza:
Nyilván erre a kérdésre senki sem fog tudni neked biztosat mondani. Az álom eredhet egy film kapcsán amit láttál, vagy ahogy az előző is írja amiatt hogy aggasztanak a rossz fogaid. Vannak szimbolikus értelmű álmok, de ezek sem általánosíthatók, nem lehet egy az egyben lefordítani. A válaszra csak te találhatsz rá magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!