Az emberek miért álmodják azt, amit?
Mert azt álmotam, hogy a párom meghalt. Valahogyan tudta/tudtuk, hogy megfog halni, és csak telefonon tudtunk beszélni, mivel egy kicsit távol lakunk egymástól. És én addig akartam vele telefonon beszélni, ameddig el nem jön az a pillanat. De ő nem hagyta. -nem akarta hogy még nehezebb legyen nekem. Életem legrosszabb álma volt.
Jelenthet valamit ez az álom? Ha igen, mit?
Az almodasnak a stressz feloldasaban van szerepe.
Ha mind azt almodnank amitol felunk mindenkinek mindig remalma lenne, szoval a valasz nem.
Az alomvilagban tortent dolgoknak nincs kihatasuk az ebrenletre szoval nyugodtan fellelegezhetsz
Nagyon szereted, és következtetésként nagyon félted is őt, ami tudatalatt ott van benned folyton, így hát álmodban előtörik.
Nem kell semmi rosszat tulajdonítani ennek, egészen egyszerűen benne van a fejedben ez a gondolat, és ezt álmodod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!