Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szeretném meg tudni mit...

Szeretném meg tudni mit jelenthet?!

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy 3 barátnőmmel bementünk egy plázába. Amint beléptünk egy srác nagyon ismerős volt nekem, nagyon nézett is. Ahogy elsétált mellettem rám köszönt, hogy Szia Angelika. Akkor jöttem rá, hogy a volt pasim volt az. De mire köszöntem volna neki már kiment a forgó ajtón. Aztán szóltam utána, de csak annyi jött ki a számon, hogy gye...

Aztán visszafordult elindult felém, de közben jelenlegi párom, akivel 3 éve vagyok oda sétált hozzám, és az exem megpróbált mögötte futni, hogy hamarbb oda érjen hozzám. De mire párom mögé ért párom már megcsókolt.

Erre keltem fel, olyan furcsa volt. Már 4 és fél éve nem beszéltem vele, meg találkozni sem találkoztam.

20 éves vagyok illetve férjnél.

Remélem segít valaki hasznos válaszokkal :)

2015. jan. 24. 16:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen és hasonló álmod lesz még az életed során, nem kell vele foglalkozni, később el is fogod felejteni még ezt az álmodat is. :)
2015. jan. 24. 16:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Helyesen: megtudni!
2015. jan. 24. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!