Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon fura! Mit jelent? A...

Nagyon fura! Mit jelent? A minap álmodtam valamit ami nagyon megrémisztett és tudni szeretném mit jelent.

Figyelt kérdés

Álmomban a volt pasimmal sétáltunk egy virágos réten (tiszta Twilight), amikor átszaladt előttünk egy unikornis.Csillogott is ,szal biztos egy csillámpóni volt(ez azt jelentené,hogy újra összejövünk majd?)Az unikornis látványára bevallotta,hogy ő egy hibrid( TVD-Team Klaus)nagyon megrijjadtam ettől és elszaladtam.Ahogy szaladtam a fák törzséből aprócska törpék váltak ki. Odajöttek beszélgetni,hogy felvilágosítsanak az unikornisról. Dalba mondták el és a Sose törik be a vadlót énekelték a Szilajból.Egyszer csak sikítást hallottam a bnöm volt az, az exem megtámadta és furcsa kis gnómot csinált belőle.Kiderült,hogy megerőszakolta és ezért lett a bnöm gnóm. Nagyjából ennyi az álmom.Még nem szeretkeztem soha az exemmel,de ha újra össze jönnénk és mégis lefeküdnék vele akkor én is furcsa kis gnómmá változnék??? :O

Tényleg így volt nem hülyeség. Előre is köszi a válaszokat!

2012. ápr. 28. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
AZ ember azt álmodja amire gondol.Maximum terhes leszel de gnóm az biztos nem :O
2012. ápr. 28. 16:45
 2/7 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Garantáltan gnómmá változol.

2012. ápr. 28. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

Megint egy unatkozó szkeptikus...

No comment...

2012. ápr. 28. 18:26
 4/7 anonim válasza:
18%
Na, akaszd fel magad...
2012. ápr. 28. 21:17
 5/7 anonim válasza:
Igen most már gnóm leszel ha szeretkezni fogsz.
2012. ápr. 29. 21:57
 6/7 anonim válasza:
89%-hogy gnóm leszel. Ez hivatalos adat >.<
2012. jún. 5. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
A csillámpóni és a csillámf*szláma is ugyanúgy azt jelenti, hogy fülig bele vagy zúgva a pasidba. Ez csak annyit jelent, hogy már annyit gondolsz rá, hogy megjelenik az álmaidban. Ezzel nem kell dicsekedni. Mindenki lehet szerelmes. Amit hozzáfűznék, ezen az oldalon az álomfejtés rovat tiszta nyálaspocsolya, csak hozzád hasonló lányok írkálnak mindenféle "pasis" butaságokat. Nem lehet megérteni, hogy ezek az álmok nem jelentenek semmit, ha jelentenének, az sem lenne egetrengető változás...
2012. jún. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!