Nagyon fura! Mit jelent? A minap álmodtam valamit ami nagyon megrémisztett és tudni szeretném mit jelent.
Álmomban a volt pasimmal sétáltunk egy virágos réten (tiszta Twilight), amikor átszaladt előttünk egy unikornis.Csillogott is ,szal biztos egy csillámpóni volt(ez azt jelentené,hogy újra összejövünk majd?)Az unikornis látványára bevallotta,hogy ő egy hibrid( TVD-Team Klaus)nagyon megrijjadtam ettől és elszaladtam.Ahogy szaladtam a fák törzséből aprócska törpék váltak ki. Odajöttek beszélgetni,hogy felvilágosítsanak az unikornisról. Dalba mondták el és a Sose törik be a vadlót énekelték a Szilajból.Egyszer csak sikítást hallottam a bnöm volt az, az exem megtámadta és furcsa kis gnómot csinált belőle.Kiderült,hogy megerőszakolta és ezért lett a bnöm gnóm. Nagyjából ennyi az álmom.Még nem szeretkeztem soha az exemmel,de ha újra össze jönnénk és mégis lefeküdnék vele akkor én is furcsa kis gnómmá változnék??? :O
Tényleg így volt nem hülyeség. Előre is köszi a válaszokat!
Szia!
Garantáltan gnómmá változol.
Megint egy unatkozó szkeptikus...
No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!