Folyton ott járok álmomban már igazán tudni szeretném, hogy van-e vmi jelentősége?
Nagyon régen énis álmodtam ilyesmit, de nem sűrűn, én még cifrábbakat álmodtam régebben! Sose jöttem rá, mit jelent. Vasúti sinek mentén rohantunk! Röviden ennyi. :D
Álmodtam árny lényekről, angyalról, hüllőkről, arany szárnyakról,ami rajtam volt. Öregemberről aki várt rám, meteor darabokról,amit a földről felvettem stb... :)
Az emberi fantázia határtalan. Leírom a tegnapi (m(mai?) álmomat. Elraboltak, nagy nehezen, de sikerült kijutni tőlük. De előtte meg beinjekcióztak valamivel. Aztán elrabolt 2 másik pali, az egik egy 3 méteres hatalmas pali, a másik meg arra hasonlított, aki az "egyszer volt...az emberiség, az élet"stb. című mesében volt a főgonosz mindig. Ilyen vörös hajú kis, félméteres-méteres pali. És az injekcióban ilyen érzéstelenítő volt, szóval úgy néztem ki mint aki alszik, de mozogni nem tudtam, de tudtam hogy mi folyik körülöttem. És a kisebbik pali megd.gta a lábamat...:D
és ez mind onnan kb., hogy 2 napja a párom cégénél lévő kutya (aki egyébként a közös "szerelemkutyánk"), ő is most kamasz, és ilyenekkel próbálkozik.:D
Nincsenek, véletlenek! Mindennek, van oka, ("és, vagy") okozója! A véletlentől, nem születik meg a végtelen univerzum! ~(Szerintem, mindig is létezett, az univerzum!)
:)
Én álmomban egy híd lábánál szoktam járni, olyan, mintha Budapesten lenne, de utak nincsenek, dombos-füves a terület, előttem a víz és mellettem egy híd van. A vízpart kicsit olyan, mint a tengerpart, hogy lassan mélyül és tiszta a víz, de folyó, mert van sodrása. Mindig ugyanúgy néz ki, sosem változik, és amikor ott járok álmomban, akkor mindig nyugalom tölt el, és ez az érzés megmarad ébredés után is. Évek óta megvan ez az álmom, de csak ritkán jön elő (havonta-kéthavonta kb.).
Szerintem van jelentősége, én hiszek pl az előző életben, lehet, hogy akkor nekem valamiért sokat jelentett ez a hely...
24N
rengetegszer megálmodtam a jövőt.pl:álmodtam egy elhagyatott sötét sikátorról pár hónappal később pedig ugyanabban a sikátoron mentünk keresztül a nagynénimmel.ez durva.
meg volt olyan hogy azt álmodtam elmentem egy gyönyörű elhagyatott tengerpartra, a pasimmal és a pasim egy vámpír volt (az alkonyatból).és nem tudom a jelentőségét.
meg volt olyan hogy sétáltam egy mezőn és egyszer csak körülvett egy csapat angyal és valamit üzentek nekem hogy vigyázzak magamra mert jön a veszély.amióta azt álmodtam csak úgy zúdul rám a rossz, veszély és a családomra.
mindennek van jelentősége csak nem biztos hogy tudjuk, mi.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!