Mért csalom meg állandóan a barátom álmomban?
már amióta együtt vagyunk (másfél éve) többször is megcsaltam(mármint álmomban) kb 3x. és most múlt héten majdnem 3 egymást követő nap álmodtam ezt.
először egy sráccal a társaságból aki régen tetszett, utána egy másik sráccal a társasából aki viszont soha, utána pedig az exemmel?! mért álmodhattam ezt?
elég idegesítő :S
Csald meg velem!!! Telefonszámom: 0670/p0fuv__
hehe...
Köszi mindenkinek!
Az utolsónak - ha álmomban tudom, hogy a barátom akkor is tök rossz megcsalni viszont ha nem tudom épp akkor ébredés után csak
Nem feltétlenül kell szó szerint értelmezni az álmokat.
Nem feltétlenül a jelenlegi párodat érinti (sőt biztos nem!)
MEGCSAL,MEGCSALÁS- Lelkiismeret furdalás.
BARÁT- Női álomban jó barát, olyan, aki csak haver jelenti a barát valamelyik ismerősét, akire ébren nem mersz gondolni.
SZERETKEZNI (Önmagáért beszélő álom) - Ha valaki olyannal szeretkezel, ami megdöbbent, esetleg irtóztat: keresd: azt a személyt, aki álombeli szeretkezőpartnered ismeretségi, baráti körében található, és akire ébren nem mersz gondolni. Szeretkezni igen tiltott személlyel: bátorság; egyenes jellem; jó feladatmegoldó, elemző képesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!