Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mért csalom meg állandóan a...

Mért csalom meg állandóan a barátom álmomban?

Figyelt kérdés

már amióta együtt vagyunk (másfél éve) többször is megcsaltam(mármint álmomban) kb 3x. és most múlt héten majdnem 3 egymást követő nap álmodtam ezt.

először egy sráccal a társaságból aki régen tetszett, utána egy másik sráccal a társasából aki viszont soha, utána pedig az exemmel?! mért álmodhattam ezt?

elég idegesítő :S

2012. szept. 18. 00:23
 1/7 Adele Jonas ***** válasza:
100%
Mert nem tudja megadni neked azt amire vágysz. Talán úgy érzed, mindent megad, de tudat alatt többre vágysz.
2012. szept. 18. 01:19
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Csald meg velem!!! Telefonszámom: 0670/p0fuv__

hehe...

2012. szept. 18. 05:58
 3/7 szelesoldier válasza:
Szerintem meg ne tulajdoníts nekik nagy szerepet, az álmok soha nem azt jelentik amit mutatnak. Szerintem inkább nem jelentenek semmit. Ameddig pedig lelkiismeret furdalásod van miatta addig meg főleg nincs baj mert ha téged zavar akkor látszik hogy szereted.
2012. szept. 18. 08:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy semmi köze a szexhez vagy a barátodhoz, csak változásra, izgalomra vágysz más téren. Utazás, más munka, vagy egyszerűen nem kapsz elismerést valami miatt, és ez tudat alatt zavar téged. Egyfajta fásultság, fáradtság is lehet az oka. Esetleg a korod miatti aggódás, stb., ezernyi oka lehet.
2012. szept. 18. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Álmodban tisztában vagy vele, hogy ő a barátod és épp megcsalod? Vagy csak simán mással szexelsz, de nem merül fel ilyesmi csak miután felébredtél?
2012. szept. 18. 10:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Az utolsónak - ha álmomban tudom, hogy a barátom akkor is tök rossz megcsalni viszont ha nem tudom épp akkor ébredés után csak

2012. szept. 18. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell szó szerint értelmezni az álmokat.

Nem feltétlenül a jelenlegi párodat érinti (sőt biztos nem!)

MEGCSAL,MEGCSALÁS- Lelkiismeret furdalás.

BARÁT- Női álomban jó barát, olyan, aki csak haver jelenti a barát valamelyik ismerősét, akire ébren nem mersz gondolni.

SZERETKEZNI (Önmagáért beszélő álom) - Ha valaki olyannal szeretkezel, ami megdöbbent, esetleg irtóztat: keresd: azt a személyt, aki álombeli szeretkezőpartnered ismeretségi, baráti körében található, és akire ébren nem mersz gondolni. Szeretkezni igen tiltott személlyel: bátorság; egyenes jellem; jó feladatmegoldó, elemző képesség.

2012. szept. 21. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!