álmomban egy halott sirt?
Figyelt kérdés
A keresztanyukám kb 6 hónapja halt meg...atótta sokszor álmodom vele, olykor a gyerekeit keresi vagy csak figyel engem és tovább sétál...most a legutóbbi állmomban pedig sirt..tudom furcsa meg minden de mit jelenthet ez?2015. jan. 23. 19:47
1/3 anonim válasza:
Talán nem nyugodott meg a lelke.Imádkozz érte, hátha segít.Esetleg ha járatos vagy tudatos álomban, próbálj kommunikálni vele, vagy csak határozd el lefekvések előtt, hogy ha álmodban meglátod, megkérdezed, hogy van.Hátha sikerül...Sajnálom.. :(
2/3 anonim válasza:
Én nem hiszek semmilyen ezoterikus magyarázatban, szerintem, mint minden álom, ez is a belső lelki világod kivetülése valamilyen formában. Te tudod milyen volt a kapcsolatod vele, milyen módon váltatok el, stb. Abban rejlik a válasz. Nem hiszem, hogy ez rendesen meg lett még gyászolva. Részvétem.
3/3 anonim válasza:
" tudom furcsa meg minden ". Ez a legértelmesebb mondatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!