Szerintetek vannak pesten nekrofilok? Remélem hogy nem, nem szeretnék ilyenekkel összefutni:S
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 17:13
1/12 anonim válasza:
Biztos vannak, de ha nem öl meg és nem dug meg utána, akkor nem mindegy?
2/12 anonim válasza:
Persze,hogy vannak.Egy két milliós városban kizárt,hogy ne lennének,de nagyon kicsi a esélye annak,hogy összefutsz velük,annak meg mégkisebb,hogy megölnek,és megerőszakolnak.Annak is nagyobb az esélye,hogy elgázol egy autó.
3/12 anonim válasza:
Szabad kérdezni mikor és miben hunytál el, hogy ennyire aggódsz miattuk? :)
4/12 anonim válasza:
Eltemették veled a laptopdat? Van wifi a sírban? :O
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem halt még meg a kérdező.
6/12 anonim válasza:
Én Pest környéken lakom, de szoktam járni oda is. Minimális az esély, hogy megtalállak, szóval nem kell besz@@rni.
7/12 anonim válasza:
Na látjátok,a válaszolók közt is van legalább 1 nekrofil!
8/12 anonim válasza:
Elvileg a szexuális beállítottságot nem mi választjuk meg, úgyhogy nem kell őket kirekeszteni. Persze ha kiéli a vágyait az már más.
9/12 A kérdező kommentje:
De bizony én már meghaltam :D
2014. júl. 19. 23:33
10/12 anonim válasza:
Akkor tévedtem,bocs!Nyugodj békében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!