Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Egy olyan emberrel álmodtam, akit igazából ismerősnek sem lehet nevezni, mert életemben kétszer ha találkoztunk, utoljára kb. 6 évvel ezelőtt. Ennek megfelelően egy-két nagyon felületes beszélgetésen kívül nem volt köztünk semmilyen kapcsolat. Szép, kedves nő, de nem mozgatott meg különösebben. Ezért is furcsa, hogy álmomban agresszíven, durva hangnemben szólított meg.

Szerintetek ez mit jelenthet?

2015. jan. 17. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem birom az ezotériát,de az álmok komoly dolgok...

az álmokat az agyad rakja össze emlékekből, vágyakból

félelemből és egyes kutatások szerint a tudatalattidat is

képviselhetik. Ebből adódóan lehetnek kellemes élvezetek,

hátborzongató furcsaságok, értelmetlen hülyeségek, de lehetnek a tudatalattid üzenetei is... gondolkozz el mit jelent, vagy képvisel számodra a személy és rájöhetsz a benne rejlő üzenetre is.

2015. jan. 17. 21:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Megértelek, én sem bírom, csak annyira furcsa volt, hogy úgy voltam vele, hogy egye fene, csak megkérdezem! Közben nagyjából le is szűrtem, hogy mit jelenthetett.
2015. jan. 17. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha megértetted akkor örülök :)
2015. jan. 17. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!