Mit jelent az álmom?
Lehet furán hangzik majd, de azért tartom fontosnak, mert régóta nem emlékszem egyikre se.
Szóval a tornaterem előtti folyóson próbáltunk valami fellépésre. Csak 3 ötödikes és egy 8.-adikos volt ott (meg persze én mint 7.-es). Én egy próbán se volta, ezért csak utánoztam a többieket. Majd megjelent a fizika-kémia tanárnő és elkezdett velem beszélgetni, majd a többiek elmentek. A tanárnő kezdte mondani, hogy rajzokkal jobban tudnám tanulni pl. a törit. Én közbe vissza-vissza szóltam, amiből azt következtette, hogy olyan vagyok mint az apám, majd kezdett hasonlóságra példát mondani. Utána felébredtem.
Elgondolkoztam ezen, mert tegnap nem történt semmi ehhez köthető dolog. Ugyanis tegnap meghalt az egyik kedvenc nyulam, amiért nem volt teljes a karácsony
+ Nagyon tüntettem, hogy ne legyen karácsonyfánk, mert ekkor mindig annyit kivágnak stb. De persze a tesóm beszólt, hogyha nem lesz fa, akkor ő visszamegy az egyetemre (200 km-re).
Szóval egy cserepes fánk lett.
Utána egy társas összehozott minket 2 órára.
Ennyi történt tegnap, s próbáltam összekötni a fizikát a halállal, vagy apámat és magamat... lehet ennek bármi jelentősége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!