Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Halljatok ez mi volt?

Halljatok ez mi volt?

Figyelt kérdés

Tudom nem ide tartozik de nagyon megijedtem!!

Mar majdnem aludtam mikor azt almodtam vagy kepzeltem hogy megcsuszok a jegen es elesek.Meg a reccsenest is hallottam mintha a labam vagy a gerincem tort volna es igy megrandultam.Ugy ebredtem fel. Nen tudtam mozdulni 1 percig de nem fajt semmi. Csaj nem tudtam megmozdulni. Ez mi volt??????

2015. jan. 7. 23:07
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Alvásparalízis.
2015. jan. 7. 23:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Amikor közvetlenül elalvás közben,vagy utána nem sokkal ébredsz fel arra, hogy épp zuhantál,elestél, vagy leestél valahonnan, az azt jelenti, hogy :

Épp most kerültél volna mélyebb álomba,csak nem sikerült mélyen elaludnod.

Aggodalomra semmi gond. Vannak különböző álom szintek, fázisok és te a következő mélyebb álomba mentél volna,csak nem sikerült.Fáradtság csak ne aggódj.

2015. jan. 8. 00:26
 13/19 anonim ***** válasza:

10-es elég furán fogalmazol :)

Írtad ezt az elbotlásosat, és tényleg!! Rengetegszer gyerekkoromtól kezdve volt ilyen, hogy arra riadtam mintha megbotlanék és rendült egyet az egész testem. Érdekelne hol olvastál róla, ha még eszedbe jut!

2015. jan. 8. 00:35
 14/19 anonim válasza:
Mikor még a fákon éltünk bármikor fenn állt annak az esélye, hogy alvás közben leesünk a fáról. Mikor az agyad azt hiszi, hogy zuhansz, azonnal felébreszt téged, hogy még időben tudj reagálni az esésre. Viszont mikor alszol, az agyad leblokkolja a szervezeted, hogy miközben álmodsz ne tudj mondjuk alva járni. Az alvajáróknál ez nem mindig működik ezért indulnak neki... Viszont van, mikor pont az ellenkezője történik meg, mikor felébredsz az agyad még nem oldja fel ezt a blokkot. Ekkor kell pár másodperc, hogy elmúljon az egész és újra tudj mozogni. Valószínűleg azért érezted egy percnek, mert bepánikoltál, nem tudtad mi történik veled. De ez tényleg csak pár másodperces. Ilyenkor meg kell nyugodni, mély levegőket venni és várni. Velem már rengetegszer fordult ez elő, mikor nem rendszerezetten aludtam, szóval tudom mi ez. Először én is nagyon bepánikoltam. A hangról csak tippelni tudok, de szerintem azt csak álmodban hallottad.
2015. jan. 8. 00:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez az alvási paralízis. Ijesztő, de semmi bajod nem lesz tőle. Olvass kicsit utána.
2015. jan. 8. 01:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyszer én is arra riadtam fel, hogy valami hasonló rosszat álmodtam, de aztán kiderült, hogy csak megbénultam.
2015. jan. 8. 01:51
 17/19 anonim válasza:

#15 Ez roppant érdekes...

Réges-rég semmi bajom nem volt az alvással, aztán - sorkatona koromban - egyszer úgy adódott, hogy annyian feküdtünk a két ágyon, hogy én már csak "élével" tudtam feküdni a legszélén de úgy, hogy ha a vállam csak két centit megbillen, akkor arccal landolok a kövön, bele az odakészített telefonba... és nem estem le!

Viszont ennek folyományaképp utána jó pár évig úgy ébredtem, hogy egyik, vagy másik vállamat fájóra aludtam a nemforgás miatt, ha oldalt aludtam el. Szóval ez miatt lehetett! Nem is tudtam.

Mindenesetre köszi!

2015. jan. 8. 02:44
 18/19 anonim válasza:
15, nálam ez a blokkolás sajnos nem mukodik...szinte minden éjjel teszek egy kort a lakásban, nekimegyek a szekrénynek, nyitott szemmel alszom és beszélek.. és mindennap baromi fáradt vagyok.
2015. jan. 8. 07:14
 19/19 anonim ***** válasza:

ma 00:35

már nem emlékszem, de én is meglepődtem akkor, mert ráismertem erre, ami néha velem is történik. Konkrétan már nem is tudtam, hogy van, de valami olyasmi, amit nemsokkal előttem itt írtak! Majd ha rálelek, belinkelem

2015. jan. 8. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!