Halljatok ez mi volt?
Tudom nem ide tartozik de nagyon megijedtem!!
Mar majdnem aludtam mikor azt almodtam vagy kepzeltem hogy megcsuszok a jegen es elesek.Meg a reccsenest is hallottam mintha a labam vagy a gerincem tort volna es igy megrandultam.Ugy ebredtem fel. Nen tudtam mozdulni 1 percig de nem fajt semmi. Csaj nem tudtam megmozdulni. Ez mi volt??????
Amikor közvetlenül elalvás közben,vagy utána nem sokkal ébredsz fel arra, hogy épp zuhantál,elestél, vagy leestél valahonnan, az azt jelenti, hogy :
Épp most kerültél volna mélyebb álomba,csak nem sikerült mélyen elaludnod.
Aggodalomra semmi gond. Vannak különböző álom szintek, fázisok és te a következő mélyebb álomba mentél volna,csak nem sikerült.Fáradtság csak ne aggódj.
10-es elég furán fogalmazol :)
Írtad ezt az elbotlásosat, és tényleg!! Rengetegszer gyerekkoromtól kezdve volt ilyen, hogy arra riadtam mintha megbotlanék és rendült egyet az egész testem. Érdekelne hol olvastál róla, ha még eszedbe jut!
#15 Ez roppant érdekes...
Réges-rég semmi bajom nem volt az alvással, aztán - sorkatona koromban - egyszer úgy adódott, hogy annyian feküdtünk a két ágyon, hogy én már csak "élével" tudtam feküdni a legszélén de úgy, hogy ha a vállam csak két centit megbillen, akkor arccal landolok a kövön, bele az odakészített telefonba... és nem estem le!
Viszont ennek folyományaképp utána jó pár évig úgy ébredtem, hogy egyik, vagy másik vállamat fájóra aludtam a nemforgás miatt, ha oldalt aludtam el. Szóval ez miatt lehetett! Nem is tudtam.
Mindenesetre köszi!
ma 00:35
már nem emlékszem, de én is meglepődtem akkor, mert ráismertem erre, ami néha velem is történik. Konkrétan már nem is tudtam, hogy van, de valami olyasmi, amit nemsokkal előttem itt írtak! Majd ha rálelek, belinkelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!