Álmomban először egy nagy szirten álltunk 4ismeretlennel és át kellett jutnunk az alattunk levő folyón úgy hogy földet érjünk a másik oldalon ahol neon színű virágok voltak. Próbáltuk átugrani de túl messze volt és leestünk a vízbe aztán újra a szirten voltunk. 2-nek sikerült átugrani de nekünk hármunknak nem és hirtelen az egyik srác egy motorral oda jött, valahonnan lett egy motorja. Aztán 3-an felültünk rá és átugrottuk. De túl ugrottuk ahova érkezni kellett volna, és egy kiapadt folyóra érkeztünk de semmi bajunk nem lett. Aztán kerestük a bójánkat, de eőször nem találtuk aztán egy szép tó közepén volt, a szélén egy hatalmas hattyú volt a gyerekeivel (a hattyú akkora volt mint én) és bele mentünk a víz szélébe. Én mondtam hogy tudok úszni de nem fogok mert engem mindig minden megharap, aztán elkezdtek cukkolni hogy "aha tudsz úszni" "persze" meg ilyenek, és az egyik csaj elindult aztán a hattyú rátámadt mindenki kiért a part magasabb részére csak én nem, fel raktam a lábamat hogy húzzanak fel erre a lábamba harapott a hattyú. Aztán fogtam a fejemet h tovább ne harapjon. És felhúztak aztán futottunk. De a hattyú futott utánunk és nem akart békén hagyni. Aztán elértünk oda ahol alig tudtunk átjutni és a szirt alatt volt egy lyuk oda átugrottunk és a hattyú követett szikla esett a bejárathoz azt is áttörte. Aztán belegabalyodott valamibe én meg megsajnáltam és nem érdekelt ha rám támad de segítettem neki. Aztán egyszer csak tudtam hogy mit mond megértettem hogy a kicsinyeit védte, aztán eszébe jutott hogy sietni kell vissza mert a nagy szörny ami a tó közepén van az megeszi őket. Én is vissza mentem és egy nagyon nagy szörny volt és a hattyú megmentette a kicsinyeit mi meg nem tudtuk vissza szerezni a bójánkat.
Azaz azt jelenti hogy most ilyen infókat dolgozott fel az agyad alvásközben. De jelenthet még sok egyebet is, de mivel én nem ismerlek téged, és a válaszolók majd hogy nem 90% a sem fog, ezért ők is csak írnak valamit, de értelmes választ nem adhatnak! Mért is? Hát csak azért mert te leírtad mit álmodtál igaz? Na akkor merülj el kicsit az eddigi életedben... Mért nem tudsz átugrani? Tán akadály? Mért akar megenni valami? Tán étel vagy ismerős vagy valami valaki szeret ennni? Netán nem szeret? Vagy gyerekkorodban féltél attól hogy megesz egy óriás kacsa vagy mi? Akkor ledes gyep? Talán avatár? Vagy fénytechnikával foglalkozol? Vágod?:D Az álmaidat nem fogják az okoskodó "gyakorisak" megfejteni. MAGADNAK KELL! :)
2015. jan. 6. 15:08
2/3 anonim válasza:
Azt, hogy nehezen megy a fogalmazás. :/
2015. jan. 6. 15:09
3/3 anonim válasza:
"egy hatalmas hattyú volt a gyerekeivel"
Amúgy meg pár év múlva már nem a hattyú fog a lábadba harapni, az fix. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!