Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vélemény? (Álom)

Vélemény? (Álom)

Figyelt kérdés
Visszatéro álmom a következö. A lakásban egyedul vagyok es a kisszobaban tartozkodom. Majd ferfi uvoltest hallok es felkutatom a lakasban honnan johet a hang. Majd egy velem egymagas fekete alak jelenik meg. ARCA nincs megis a fejet az egnek mereszti es torka szakadtabol uvolt mikozben kozelit felem. Probalok felebredni, de nemtudok. Csak akkor ebredek ha mar nemtudpk hatralni is a falnak szorit. Kozben egyfolytaban uvolt fulsuketitoen.Amikor felkelek tobbnyire libaboros vagyok es a takaro sincs rajtam. 3szor almodtam ezt.

2015. jan. 4. 23:51
 1/5 anonim válasza:
Elég ijesztő álom :D De szerintem arra utalhat hogy vannak problémáid az életben és ez a fekete alak szimbolizálja azokat álmodban.. Ezért lehet, h veled egymagas és nincs arca, mivel a gondoknak nincs arcuk, a fekete szín pedig általában rosszat jelent az álmokban, ezért lehet h az az alak fekete formában jelenik meg, mert ez a benned rejlő gondok megtestesülése.. Legalábbis én így elemeztem ki, nem biztos hogy így is van :D
2015. jan. 4. 23:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! Valo igaz, vannak gondjaim. :)
2015. jan. 5. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is megfordult a fejemben, hogy szimbolikus dolog is lehet.Talán ez az arctalan ember egy olyan félelmet, aggodalmat jelenít meg, amivel nem mersz szembe nézni, nem igazán mersz bele gondolni.Vagy félsz valami közelgő, aggasztó esemény bekövetkeztétől.Tehát akár valami tudatalattiba kényszerített félelem is lehet.

Viszont sajnos van egy másik lehetőség is.Elképzelhető, hogy démon bukkant fel.Kicsit gyanús, hogy olyankor nincs rajtad takaró és az is,hogy ilyen nehezen ébredsz fel.A csupán szimbolikus álmoknak általában nincs ilyen jellegzetességük.

2015. jan. 5. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Erősen kétlem a démoni dolgot. Egyszerűen annyira kapálódzol álmodban, hogy lerúgod magadról a takarót, vagy fölkelsz egy pillanatra, azzal, hogy meleged van és magad dobod le, csak nem emlékszel rá.

Nagyon erős stressz sorozat alatt állhatsz, mert minden motívum felerősíti azt, hogy egyre jobban félj. Meg kéne minél hamarabb oldani a problémákat, mert gyűlni fognak és elemésztenek és ezt te tudod a legjobban. Érdemes volna felsorolni az összes előforduló stressz tényezőt, tudatosítani őket, megoldásokat felvázolni. Mivel visszatérő gyakorolhatod a magad megmakacsolását és hogy kiállj magadért. A rémálom alakok nagyon könnyen megszelidíthetőek, ha odaállsz és lazán közlöd velük, hogy nem félsz.

2015. jan. 5. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
De csak úgy tudna eléjük állni, ha tudatos álmodó.
2015. jan. 5. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!