Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez? Hiszen köze...

Mit jelenthet ez? Hiszen köze nincs a valósághoz.

Figyelt kérdés
Tegnap este volt egy furcsa álmom. Azt álmodtam, hogy a dédnagypapám egy kis heverőn ül, teljesen legyengülve, mintha már csak a teste lenne. Szürke ábrázata volt, csont sovány, a jobb lába pedig amputálva volt. Két kézzel fogott egy zsömlét és azt majszolgatta. Pedig a valóságnak ehhez semmi köze, még él és korához képest jól van. Van valami ötletetek, hogy miért álmodtam mégis ezt? Lehet nincs jelentősége, csak kíváncsi vagyok. Ha valakinek böki a csőrét ez a kérdés, és nem tetszik neki valami, arra kérem ne bántson, hanem nyelje le a dolgot. Köszönöm:)

2015. jan. 4. 15:17
 1/2 Legoman ***** válasza:
Pont azt jelenti, hogy teljesen egészséges. De attól vigyázz rá. :)
2015. jan. 4. 15:41
 2/2 kis alma válasza:

Szia

Velemenyem szerint az almod azt jelenti hogy lesz valami amin borzasztoan megfogsz lepodni,es valakit aki kozel all hozzad azt elfogod vesziteni(nem azt mondtam hogy meghal,hanem idegen lesz)..

2015. jan. 10. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!