Mit jelenthet ez? Hiszen köze nincs a valósághoz.
Figyelt kérdés
Tegnap este volt egy furcsa álmom. Azt álmodtam, hogy a dédnagypapám egy kis heverőn ül, teljesen legyengülve, mintha már csak a teste lenne. Szürke ábrázata volt, csont sovány, a jobb lába pedig amputálva volt. Két kézzel fogott egy zsömlét és azt majszolgatta. Pedig a valóságnak ehhez semmi köze, még él és korához képest jól van. Van valami ötletetek, hogy miért álmodtam mégis ezt? Lehet nincs jelentősége, csak kíváncsi vagyok. Ha valakinek böki a csőrét ez a kérdés, és nem tetszik neki valami, arra kérem ne bántson, hanem nyelje le a dolgot. Köszönöm:)2015. jan. 4. 15:17
1/2 Legoman válasza:
Pont azt jelenti, hogy teljesen egészséges. De attól vigyázz rá. :)
2/2 kis alma válasza:
Szia
Velemenyem szerint az almod azt jelenti hogy lesz valami amin borzasztoan megfogsz lepodni,es valakit aki kozel all hozzad azt elfogod vesziteni(nem azt mondtam hogy meghal,hanem idegen lesz)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!