Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy a családommal a kisebb húgomat kivéve egy dombos helyen nyaraltunk. Egy tisztásra èrtünk, ahol volt egy tábortűzhely, egy kupac fa, egy fából készült sátorszerűsèg, a nappalinkban lévő műanyag asztal, és egy kupac hal. Anyukám megpucolta és kibelezte a halakat, és meggyújtotta a tüzet. A halakat èrdekes módon beledobtuk a tűzbe. Igy sütöttük meg, de finom volt. (: Aztán anyám és nővèrem eltűnt. Az apám leszedte a sátorszerűség nádtetejèt, én meg fontam egy újat. Aztán odakerült a lépcsőnk a házból és a számítógép. Odaültem a gép elè. Eközben apám is eltűnt. A lépcsőn lejött egy szumóharcos. Megkèrdeztem tőle, mit csinál. Azt mondta, kimegy az ajtó elé a biztonsági őrhöz. Azt gondoltam, biztos nincs mégegy olyan ember, aki gépezés helyett szumózik. (: Erre lejött mègegy. Ekkor felébredtem. Nem èrtem, mit jelenthetett, mert elég furcsa volt, ès nem igazán szoktam emlékezni az àlmaimra. Remélem, valaki meg tudja majd fejteni. (:2015. jan. 2. 18:26
2/5 anonim válasza:
Semmi értelme és jelentősége nincs.
3/5 anonim válasza:
Hát...mint az álmok(álmaink)általában,ez is elég kusza.Természetesen a saját álmodat csak te tudod értelmezni a legjobban.Miért?Mert álmainkban beépül az aznapi életünk történése,a kedélyállapotunk,örömünk,bánatunk,s.t.b.Tehát az álmaid szimbolikáját csak te értheted.Általános dolgokat találhatunk,pl zuhanások,üldöz valaki,ezek pillanatnyi érzelmi mélypontokat jelenthetnek sokaknál,vagy a repülés,lebegések,amik boldogságot,sikert...Ha olyan érzésed van,fontos az álmod(mondandója van),érdemes szánni rá néhány percet,elgondolkodni az aznapi(esetleg pár napi)történéseken,kivel mit tettél,beszéltél,cselekedtél.A válasz mindig megvan,csak el van rejtve,azért nehéz megtalálni,mert szimbólumokat használ.
4/5 anonim válasza:
(3/3 vagyok.)Kurt Tapperwein:Tudatos álmodás......Nekem sokat segített az álmaimat megérteni(jelentős részét),és elsajátítani a tudatos álmodás technikáját.Egyszer érdemes elolvasni,elmerülni a témában az életben,még ha utána el is felejtsük,ha nem kelti fel érdeklődésünket....mivel álmaink életünkből 2-3 évet tesznek ki(k.b).....
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Màskor megpróbálok tudatosan álmodni... (:
2015. jan. 3. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!