Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy a családommal a kisebb húgomat kivéve egy dombos helyen nyaraltunk. Egy tisztásra èrtünk, ahol volt egy tábortűzhely, egy kupac fa, egy fából készült sátorszerűsèg, a nappalinkban lévő műanyag asztal, és egy kupac hal. Anyukám megpucolta és kibelezte a halakat, és meggyújtotta a tüzet. A halakat èrdekes módon beledobtuk a tűzbe. Igy sütöttük meg, de finom volt. (: Aztán anyám és nővèrem eltűnt. Az apám leszedte a sátorszerűség nádtetejèt, én meg fontam egy újat. Aztán odakerült a lépcsőnk a házból és a számítógép. Odaültem a gép elè. Eközben apám is eltűnt. A lépcsőn lejött egy szumóharcos. Megkèrdeztem tőle, mit csinál. Azt mondta, kimegy az ajtó elé a biztonsági őrhöz. Azt gondoltam, biztos nincs mégegy olyan ember, aki gépezés helyett szumózik. (: Erre lejött mègegy. Ekkor felébredtem. Nem èrtem, mit jelenthetett, mert elég furcsa volt, ès nem igazán szoktam emlékezni az àlmaimra. Remélem, valaki meg tudja majd fejteni. (:
2015. jan. 2. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit.
2015. jan. 2. 18:37
 2/5 anonim válasza:
Semmi értelme és jelentősége nincs.
2015. jan. 2. 18:41
 3/5 anonim válasza:
Hát...mint az álmok(álmaink)általában,ez is elég kusza.Természetesen a saját álmodat csak te tudod értelmezni a legjobban.Miért?Mert álmainkban beépül az aznapi életünk történése,a kedélyállapotunk,örömünk,bánatunk,s.t.b.Tehát az álmaid szimbolikáját csak te értheted.Általános dolgokat találhatunk,pl zuhanások,üldöz valaki,ezek pillanatnyi érzelmi mélypontokat jelenthetnek sokaknál,vagy a repülés,lebegések,amik boldogságot,sikert...Ha olyan érzésed van,fontos az álmod(mondandója van),érdemes szánni rá néhány percet,elgondolkodni az aznapi(esetleg pár napi)történéseken,kivel mit tettél,beszéltél,cselekedtél.A válasz mindig megvan,csak el van rejtve,azért nehéz megtalálni,mert szimbólumokat használ.
2015. jan. 2. 19:16
 4/5 anonim válasza:
(3/3 vagyok.)Kurt Tapperwein:Tudatos álmodás......Nekem sokat segített az álmaimat megérteni(jelentős részét),és elsajátítani a tudatos álmodás technikáját.Egyszer érdemes elolvasni,elmerülni a témában az életben,még ha utána el is felejtsük,ha nem kelti fel érdeklődésünket....mivel álmaink életünkből 2-3 évet tesznek ki(k.b).....
2015. jan. 2. 19:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Màskor megpróbálok tudatosan álmodni... (:
2015. jan. 3. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!