Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az alom?

Mit jelent ez az alom?

Figyelt kérdés
1hete kb volt egy almom. Annyira emlekszem, hogy egy piramis tetejeben talalhato egy kisebb piramis es az alul le volt zarva. A belseje hozzaferhetetlen volt. Viszont tudtam es mindenki tudta, hogy van ott egy nagyon fontos dolog.

2015. jan. 2. 15:16
 1/7 anonim válasza:

Semmit?

Miért kell mindenbe mindent belemagyarázni?

Valószínűleg az agyad találta ezt ki, mint az összes többi furcsának tűnő álmot.

Csak egy kitalált dolog lehet és nem jelent semmit.

2015. jan. 2. 15:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Az almoknak van jelentesuk/jelentoseguk, ha ennyire foldhoz ragadt vagy, menj mashova.
2015. jan. 2. 15:59
 3/7 anonim válasza:

Ne idegesíts már.

Őszintén tegnapelőtti este arról álmodtam, hogy egy magas hegyről szánkóztam lefele, mindeközben egy fiatal lóval volt nemi aktusom, és az út felénél anyám rajtakapott, ezért leszidott, visszaküldött a hegy tetejére, ahova gyalog kellett mennem, ezért nagyon mérges voltam. Ez után ismét lecsúsztam a szánkóval de ezúttal már senki nem állíthatott meg. Hirtelen felrepültem nagyon magasra, majd leestem, és azt hittem meghaltam, ekkor felkeltem a földről és leporoltam magam. Ezek után észrevettem, hogy a hátamon utazott a testvérem, és elmondta, hogy Budapesten vagyok, és megkérdezte, hogy haza akarok-e menni. Erre igent mondtam és felkeltem. Na nyilván ennek is van jelentése. Hagyjuk már a középkori hülyeségeket könyörgöm.

2015. jan. 2. 16:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Te idegesited magadat. Senki sem gondolkodhat egyforman. Ha neked ez nem tetszik, nem kell ide irni.
2015. jan. 2. 16:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem gondolkodhatunk*
2015. jan. 2. 16:59
 6/7 anonim válasza:

Rákérdeztem, hogy szerinted mit jelentene.

Mert szerintem semmit.

Erre te elkezdtél a hülyeségeiddel jönni, hogy minden álomnak van jelentése.

Én erre felvetettem egy példát.

2015. jan. 2. 17:02
 7/7 anonim válasza:
Semmi jelentése nincs az agyad gondol álmomban valamire és olyasmit fogsz álmodni szál ha mondjuk egy aljára gondolsz almodban akkor valószínűleg egy almarol álmodsz. Az álmoknak nincs semmi jelentésuk mondjuk ha azt álmodom h kiesik a fogad akkor elméletileg maghalsz vagy meghal vslakid. Ez is egy hülyeség én is álmodtam már ezt elefánt régen és semmi...
2015. jan. 2. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!