Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

A tanárnőmmel a házunkban voktunk.

Ő vigyázott rám, nem mehettem ki a házunkból. Egyszer mégis próbálkoztam kimenni, akkor ő bement az én szobámba körülnézni, én utána mentem, ekkor elszégyellte magát és elkezdett gyorsan kimenni a szobámból. Én utána mentem és megsimogattam a hátát, és megkérdeztem, hogy ezt mire véljem. Ő ezt nem akarta, ezért előrébb lépett. Aztán kimentem a házból, ő is jött utánnam. Szomorú voltam, esett az eső, minden vizes volt. Egy széken ültem. A tanárnőm mellettem volt. Azt kérdeztem tőle, hogy miért nem engedi hogy szeressem. Erre megölelt (hosszú idejig), aztán megpuszilt. Sokáig beszélgettünk. Ezutàn sajnos felébredtem. Vajon mit jelent ez? Vélemények? Minél többen írjatok!

2015. jan. 1. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy aludtál. 25 évesen lehetne már annyi eszed, hogy ne akard az álmokat megfejteni.
2015. jan. 1. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát ... ha fiú vagy akkor valószínüleg vonzalmat érzel a tanárnőd íránt.

Ha lány...akkor nem tudom.

Az álomnak magába nem sok értelme vam :)

2015. jan. 1. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Hogy mit jelent?

Ha arra vagy kíváncsi, hogy mi a jelentése egy álomnak, akkor azt kell mondanom, semmi.

Hogy mások szerint mi a jelentése, hát az majd kiderül, mit találnak ki.

2015. jan. 1. 12:05
 4/10 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani, mindenkinek mást jelent, tehát nem kell álmoskönyv, csak saját magad tudod eldönteni, mit jelentenek számodra ezek a motívumok.
2015. jan. 1. 17:46
 5/10 aries 2 ***** válasza:
Nem tudom nemed. Így nem tudom, hogy ez esetben az álombéli tanárnő a te animád, vagy animusod projekciója-e? Vigyázott rád... De úgy, hogy nem mehettél ki. Ez túlzott féltés, tiltás. Ellentmondás látszik abban, hogy nem engedett ki a házból, de azért mégis bekíváncsiskodott a szobádba, mert a titkaid feltárása jelenléted nélkül könnyebb lenne. Elszégyelte magát, mert lelepleződött, vagy csak azt hitte, hogy te leleplezted, ami miatt zavarba jött. De ezt megláttad rajta. Bűntudata lett, amiért behatolt intim szférádba. A titkon utánad lévő szimatolás azt jelenti, hogy nem bízik benned. Talán azért, mert te leplezel előtte valamit. Vagy csak azt hiszi, hogy titkolózol előtte. Bizalmatlanságot érzek. Talán féltékeny rád? A tanárnődnek van valami titka előtted. Az eső talán a fájdalmakat, szomorúságot, sírást, könnyeket jelenti. Mindketten az esőben, azaz a könnyek fájdalmában ültetek kint. A tanárnő talán azért nem engedte, hogy szeresd őt, mert ő azt erkölcstelennek, méltatlannak tartotta. A tanárnő érezte, hogy kapcsolatotok méltatlan. Bűntudatot érzett, amit nehezen tudott veled megosztani. Az öleléssel, a puszival azt akarta neked kifejezni, hogy meg kell őt értened, hogy a továbbiakban nem lehet köztetek a kapcsolatnak olyan fajtája, ami addig volt, mert az bűnös, méltatlan. Ezt diktálta az ő lelkiismerete. Ez csak az én véleményem álmodról.
2015. jan. 2. 13:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Úriiissttteeen utolsó!!!! Pont ez történik, hogy nem vettem észre?!!?! Lány vagyok.
2015. jan. 2. 13:43
 7/10 A kérdező kommentje:
utolsó! nagyon igazad van. Nő vagyok, a tanárom is nő. Én nagyon szeretem őt, de úgy érzem valamiért nem nyílik meg felém.
2015. jan. 2. 13:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Segítsetek nem bírom már! ajjjh
2015. jan. 2. 13:52
 9/10 aries 2 ***** válasza:
Ha jól sejtem ez több akarna lenni egy szimpla barátságnál?
2015. jan. 2. 22:56
 10/10 A kérdező kommentje:
#9-es! Jól sejted.
2015. jan. 3. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!