Mit jelent ez az álom?
A tanárnőmmel a házunkban voktunk.
Ő vigyázott rám, nem mehettem ki a házunkból. Egyszer mégis próbálkoztam kimenni, akkor ő bement az én szobámba körülnézni, én utána mentem, ekkor elszégyellte magát és elkezdett gyorsan kimenni a szobámból. Én utána mentem és megsimogattam a hátát, és megkérdeztem, hogy ezt mire véljem. Ő ezt nem akarta, ezért előrébb lépett. Aztán kimentem a házból, ő is jött utánnam. Szomorú voltam, esett az eső, minden vizes volt. Egy széken ültem. A tanárnőm mellettem volt. Azt kérdeztem tőle, hogy miért nem engedi hogy szeressem. Erre megölelt (hosszú idejig), aztán megpuszilt. Sokáig beszélgettünk. Ezutàn sajnos felébredtem. Vajon mit jelent ez? Vélemények? Minél többen írjatok!
Hát ... ha fiú vagy akkor valószínüleg vonzalmat érzel a tanárnőd íránt.
Ha lány...akkor nem tudom.
Az álomnak magába nem sok értelme vam :)
Hogy mit jelent?
Ha arra vagy kíváncsi, hogy mi a jelentése egy álomnak, akkor azt kell mondanom, semmi.
Hogy mások szerint mi a jelentése, hát az majd kiderül, mit találnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!