Visszatérő álomalak? Mit jelent? Folyt. Lent.
Figyelt kérdés
Már negyedszerre álmodok azzal a fiúval akit szeretek, mindig azt álmodom, hogy együttvagyunk és járunk. Most utoljára azt álmodtam,hogy egy asztalon fekszik és pucéran és feláll neki a f**ka. Eddig csak olyanok voltak az álmok, hogy táncolunk, megment vmitől, meg pont akkor jövünk össze, meg a barátnőjeként emleget másoknak. Mit jelenthet ez?2014. dec. 31. 12:51
1/6 Legoman válasza:
Azt jelenti, hogy kezd téged komolyabban érdekelni valaki, de az is lehet, hogy ez a fiú.
Sokat foglalkozol vele, és egyre jobban kedveled.
De persze jelentheti ennek az ellentetjét is, hogy az illetőnek hátsó szándékai vannak, vagy neked vannak azok.
És még oldalakat írhatnék, annyi variáció létezik, gondolkozz egy kicsit te is az illetőn. Te jobban ismered, mint én, hátha beugrik róla valami, ami a megfejtéshez vezet. :)
2/6 A kérdező kommentje:
És olyan szerintetek nem lehet, hogy esetleg a közeljövőben összejövünk vagy valami?
2014. dec. 31. 19:17
3/6 Legoman válasza:
Nekem nem tűnik jóslóálomnak.
Ezt csak te tudhatod.
5/6 A kérdező kommentje:
Most mért? Valaki megálmpdja hogy valamijik családtagja meg fog halni, akkor én mért nem álmodhatnám azt, hogy összejövök azzal a fiúva.akit szeretek, ráadásul pont vele álmodok már megyedszerre. Nem azért irtam ki hogy oltogass.
2015. jan. 4. 13:57
6/6 anonim válasza:
Megfigyeltem magamon, hogy az álmaim általában a nap közben történt apróbb gondolataimat dolgozza fel. Lehetséges, hogy azért álmodsz állandóan róla, mert ébren is rajta jár az eszed. Vagyis, ez az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!