Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban férfi voltam? (lent+)

Álmomban férfi voltam? (lent+)

Figyelt kérdés

Egyszer már álmodtam olyat, hogy férfi voltam a mostani éntudatommal, és lefeküdtem egy férfivel.

Most meg azt, hogy sétáltam az utcán, és bementem egy lépcsőházba, hogy megigazítsam a férfiak sajátosságát MAGAMON. És mikor kimentem, még mindig kényelmetlen volt, és magamba mondogattam hogy milyen jó hogy nem férfi vagyok. Ez most mi?

16/L

2014. dec. 31. 13:49
 1/5 anonim válasza:

Nekem is volt hasonló álmom 1* csak én nő voltam, érdekes volt. Amúgy nem tudom engem nem zavar aminek ott kell lennie, lehet, hogy csak mert megszoktam :)

16/F

2014. dec. 31. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Kancas vagy
2014. dec. 31. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Hű, hát én is voltam már álmomban sok minden... :D

Még nagyon régen kiskoromban azt álmodtam, hogy volt egy hatalmas péniszem, az nagyon rossz volt, akkor nagyon megijedtem. De amikor legutóbb azt álmodtam, akkor kivertem :'D

16/L

2014. dec. 31. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális ha a Te korodban a másik nemmel kapcsolatban álmodsz még ha látszólag furcsát is, hogy beleképzelted magadat egy férfi szerepébe. Mint láthatod a többi válaszból ezzel nem vagy egyedül. :)
2014. dec. 31. 16:09
 5/5 anonim válasza:

Nah, miket lehet találni ezen az oldalon.

Ne aggódj, mindenki szokott furcsákat álmodni. Nekem pl szinte minden álmomban meghal valaki (néha én is).

Egyszer egyik álmomban az volt, hogy a 19 éves öcsém (akit egyébként gyűlölök), bement a szobába, ahol épp voltam, és elővette a ... nos, tudjátok milyét. Engem elfogott az undor és kimentem.

Egyik legrosszabb álmom ez volt.

2015. jan. 10. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!