Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom? Előző...

Mit jelent ez az álom? Előző élet?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor álmodom azt, hogy nem tudom bezárni az ajtót. És jön valaki,aki be akar jönni. Néha ismerem, néha nem és meg akar ölni. Sokszor vissza térő álmom az, hogy így halok meg. Ez az előző életem végét mutatja meg? Egy kisfiú a discoveryn elmesélte hogyan halt meg a titanicon..és akkor még nem volt titanic film. Néha viszont tudom irányìtani az àlmaimat...segítsetek! Ajtós álmaim kb 3-4 éve vannak. Előtte mindig zuhanósat álmodtam, hogy zuhanok a liftben. Ez is visszatérő volt.

19/L

2014. dec. 28. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:

hmm. érdekes

én nem szoktam ilyeneket álmodni

de nem biztos hogy az előző életedhez van köze, sokszor az álmok jelezni próbálnak valamit, és álmoskönyvvel megtudhatod mit akar ezzel üzenni a tudatalattid

de persze az előző élet se kizárt, viszont én inkább az előbbire tippelnék

2014. dec. 28. 22:36
 2/9 A kérdező kommentje:
És hol tudom megnézni az álmos könyvet? Nem merek elaludni, mert nem akarok ilyen ajtósat álmodni...pár nappal ezelőtt is ez volt és láttam magam 'kívűlről'..
2014. dec. 28. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:

első vagyok

kicsit utána néztem az álomfejtésnek és találtam olyan oldalakat, amik talán hasznosak lehetnek

[link]

[link]

remélem segítettem valamit ;)

2014. dec. 28. 22:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2014. dec. 28. 22:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem találtam olyat, ami ehhez kötődik :(
2014. dec. 28. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:

első vagyok

én is keresgéltem de sajnos kevés sikerrel :(

nem tudom, próbálkozok még, hátha találok valamit

talán tényleg az előző életedhez van köze

2014. dec. 28. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:

még mindig az első

[link]

itt elég sok dolog van az álmokról, lehet érdemes végignézegetni

ha találok még valamit írok

2014. dec. 28. 23:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Csk ha az előző élethez van köze, akkor miért magamat láttam?
2014. dec. 28. 23:21
 9/9 hunpeter ***** válasza:
Ajánlom, hogy ne internetes oldalakról, hanem komoly pszichológiai könyvekből tájékozódj. Az álomfejtés nem olyan dolog, hogy egy könyvből kiolvasod, hogy ez és ez ezt jelenti, hanem egy komplex értelmezési folyamat, mellyel a tudattalanodat próbálod megismerni. Egy álom más-más embereknél más-más jelentéssel bírhat.
2014. dec. 29. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!