Zuhanó repülő. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta visszatérő álmom,hogy lezuhan egy utasszállító repülő.Én soha nem ülök rajta mindig csak kívülről látom.Lehet esetleg valami jelentése?Szoktatok ilyet álmodni?2014. dec. 17. 13:01
1/11 anonim válasza:
Neked látványosság, a rajta ülőknek pedig nyekk a jelentése!
2/11 anonim válasza:
Valószínűleg meghibásodott rajta valami. Nem szabadna zuhannia.
3/11 anonim válasza:
Zuhanni álmunkban attól függ hogy érzünk e félelmet vagy nem. Ha nem érzünk semmilyen félelmet akkor az azt jelenti hogy a problémákkal szembesülsz és könnyen túlteszed magad rajtuk. Ha viszont félünk akkor a a szabályozottság hiányát érezzük, és nem érezzük magunkat biztonságban. Talán valami nagyobb probléma van az életedben. Ha viszont vizben zuhanunk akkor érzelmi túlfűtöttség jellemző ránk.
4/11 anonim válasza:
Gondoltál már arra, hogy csak egy évszázada álmodunk zuhanó repülőkkel? Előtte senki sem álmodott velük.
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon félelmetes mert mindig felém repül ,előttem zuhan le.Még ébredés után is sokáig megmarad bennem az a rossz érzés,rettegés.Évek óta ez a rémálmom.
2014. dec. 17. 14:23
7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen típus,csak annyit,hogy utasszállító.
2014. dec. 17. 19:12
8/11 Ozmium42 válasza:
A zuhanó utasszállító repülőgépnek az ateistákhoz van valami köze, úgy emlékszem.
9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló kifejtenéd nekem bővebben.köszi
2014. dec. 17. 21:11
10/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Érdekes volt a soraidat olvasni. Engem is ugyan ez az àlom gyötör évek óta. Mindig más helyszínen jàtszódik le, de szóról szóra ugyan az történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!