Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Zuhanó repülő. Mit jelenthet?

Zuhanó repülő. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta visszatérő álmom,hogy lezuhan egy utasszállító repülő.Én soha nem ülök rajta mindig csak kívülről látom.Lehet esetleg valami jelentése?Szoktatok ilyet álmodni?
2014. dec. 17. 13:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Neked látványosság, a rajta ülőknek pedig nyekk a jelentése!
2014. dec. 17. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg meghibásodott rajta valami. Nem szabadna zuhannia.
2014. dec. 17. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Zuhanni álmunkban attól függ hogy érzünk e félelmet vagy nem. Ha nem érzünk semmilyen félelmet akkor az azt jelenti hogy a problémákkal szembesülsz és könnyen túlteszed magad rajtuk. Ha viszont félünk akkor a a szabályozottság hiányát érezzük, és nem érezzük magunkat biztonságban. Talán valami nagyobb probléma van az életedben. Ha viszont vizben zuhanunk akkor érzelmi túlfűtöttség jellemző ránk.
2014. dec. 17. 14:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Gondoltál már arra, hogy csak egy évszázada álmodunk zuhanó repülőkkel? Előtte senki sem álmodott velük.
2014. dec. 17. 14:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon félelmetes mert mindig felém repül ,előttem zuhan le.Még ébredés után is sokáig megmarad bennem az a rossz érzés,rettegés.Évek óta ez a rémálmom.
2014. dec. 17. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen típus?
2014. dec. 17. 19:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen típus,csak annyit,hogy utasszállító.
2014. dec. 17. 19:12
 8/11 Ozmium42 ***** válasza:
A zuhanó utasszállító repülőgépnek az ateistákhoz van valami köze, úgy emlékszem.
2014. dec. 17. 21:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló kifejtenéd nekem bővebben.köszi
2014. dec. 17. 21:11
 10/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Érdekes volt a soraidat olvasni. Engem is ugyan ez az àlom gyötör évek óta. Mindig más helyszínen jàtszódik le, de szóról szóra ugyan az történik.
2017. aug. 25. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!