Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valószinüleg csak bronyk...

Valószinüleg csak bronyk értik de mindenki válaszát szivesen várom minden a kommentben?

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 18:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Ne szivozzatok velem de álmodtam valamit és nem értem.Én Kicsi Pónim.Azt álmodtam hogy Ponyville-ben voltam és a mane 6 üldözött és jó pár km után Applejack és Rainbow Dash leteritett majd Twilight feldarabolt valami varázslattal.Fröcsögött a vér meg minden.Mit jelenthet
2014. dec. 11. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát az első variáció, hoyg le kéne szoknod a gore-ról.

Amúgy rágugliztam, az üldözés, halál a kiszolgáltatottásgot jelzi. Ha a 3 karit szimbolikusan nézed, akkor erő, gyorsaság, tudás, ez is arra erősít rá, hogy valamitről azt hiszed esélyed nicns ellene. De, sztem az álomfejtés csak belemagyarázás:P

Amúgy tessék, hogy ma másról álmodj: https://www.youtube.com/watch?v=uUmqhApH3eg

2014. dec. 11. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
semmit öcsém :D beteg egy agyad van :D
2014. dec. 11. 19:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez jelent valamit?:Azt elfelejtettem mondani hogy a minap néztem tesómmal az MLP-FIM-et és a Halálos Kitérőt I.-IV.
2014. dec. 11. 21:07
 5/6 anonim válasza:

Ha még mindig zaklatna a dolog, ajánlom az ellen támadást! Nézz meg, vagy olvass el néhány horrorisztikus fankreálmányt és (szerintem) sokkal jobb lesz ^^.

példák:

-Rainbow Factory ( Szivárványgyár )

Amelyből kiderül néhány dolog a Pegazus és Unikornis vizsgáról >:D

-Cupcakes

Amelyből kiderül Pinkie Pie sütijeinek titkos hozzávalója >:D

...

több rémisztő fankreálmányt most nem tudok :D

2015. jan. 3. 17:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok megnézem
2015. jan. 3. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!