Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha arról álmodok, hogy egyre...

Ha arról álmodok, hogy egyre magasabb vagyok, álom közben valószínűleg növekedek is?

Figyelt kérdés
Most éjjel olyan emberekkel álmodtam, akik egyébként egymagasak velem, és az álomban jóval magasabb voltam náluk. Akik meg egyébként jóval magasabbak nálam, azokkal majdnem egy magasságban voltunk. A magasságomról beszélgettünk, szóval nagyon erre a témára volt kiélezve az álmom... A történethez hozzá tartozik, hogy 21 éves vagyok, 176-177 centi és 2-3 éve egyre inkább azon vagyok, hogy valahogyan magasabb legyek. Ha még álmomban is erre törekszek, csak segít valamit. Vagy nem?
2012. nov. 14. 11:12
 1/9 Antimod ***** válasza:
47%
Nem feltétlenül, könnyen kifejezheti azon vágyadat, hogy magas legyél, de szimbolikus jelentősége is lehet, és akkor egészen másról szól.
2012. nov. 14. 11:32
 2/9 A kérdező kommentje:
mi az az egészen más?
2012. nov. 14. 11:46
 3/9 Antimod ***** válasza:
Például ki akarsz emelkedni a környezetedből, elismerést vársz másoktól stb. - átvitt értelemben nőni.
2012. nov. 14. 11:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Ilyen problémám nincs. Önbizalmam megvan. Szerencsére jól nézek ki, szüleim mindent megadnak ami tőlük telik, 13 éve sportolok válogatott szinten megy az is. A lányoknál sikerem van. Szóval nem erről van szó.
2012. nov. 14. 11:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy felkeltem, egyből megmértem magam, vajon nőttem-e az álom után. És igaz hogy már pár hete mértem magam utoljára, de fél centivel magasabbat mutatott a mérőszalag az akkorinál. Ami ha nem is nagy szám, de akkor is növésnek számít. (Főleg 21 évesen amikor már nem nagyon nő az ember.)
2012. nov. 14. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:

21 évesen ha egészséges vagy, akkor már nem nősz.

Viszont ébredés után magasabb az ember, mint lefekvéskor. Lehet viccesen hangzik, de mindig összemész kicsit a nap folyamán, és éjjel, amikor fekszel, megint megnyúlsz picit.

2012. nov. 14. 13:01
 7/9 Shanokk ***** válasza:
A kérdésnek valahogy minden részében valami, ami elborzaszt...
2012. nov. 16. 10:19
 8/9 A kérdező kommentje:
mert?
2012. nov. 16. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

A 6-os válaszadó valaki(k)től 0%-os jelölést kapott, én 100%-ot adtam rá, mert helyes, amit írt. (Lehet, hogy kiábrándító, hogy testmechanikai ok magyarázza a reggel mért fél centis magasodást, nem pedig álom varázsereje.)

Íme:

[link]

Eszerint a fél centi még kevés is, bár nem könnyű pontosan mérni magasságot.

2012. nov. 20. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!