Deszkáról álmodás. Félek! Most meg fogok halni?
Figyelt kérdés
10 Éves lány vagyok.Nemrég deszkáról álmodtam.Láttam egy álomfejtő könyvben,hogy az halált jelent.Meg fogok halni?Normális válaszokat kérek.2014. dec. 7. 07:46
1/5 anonim válasza:
Abban az álmoskönyvben halált jelent. Azt jelenti, valaki meghal. Ez a trükk benne. Ugye, hogy igaza volt? Ha semmit nem álmodsz, akkor is meghal valaki, vagy közel, vagy távol, de esetleg hallani fogsz róla. Ha te a deszka miatt figyeled is, akkor hamarabb a tudomásodra jut, hogy valaki meghal. Esetleg a szomszéd városban, a vajákos asszon...
2/5 anonim válasza:
Álomfejtő könyben babonák vannak, én is sokszor megnéztem egy-egy álmom után és soha, egyik sem jött be, ne nézegesd többet.
3/5 Legoman válasza:
Nem létezik olyan álmoskönyv, ami mindenkire igaz lenne.
A deszka önmagában semmit nem jelent. Kellennek mellé a körülmények, háttér, hol volt a deszka, mit csináltál vele stb.
4/5 anonim válasza:
persze hogy meg fogsz halni. lehet hogy 40 évese, lehet 55 évesen, de az is hogy 99 éves korodban, de előbb utóbb meghalsz.
ha ez megnyugtat, nem vagy egyedul ezzel a problémával. ne parázz rá
5/5 anonim válasza:
rengeteg hosszú évtized vár még rád. élvezd az életet. csodálatos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!