Halállal, temetővel, koporsóval álmodni mit jelent?
Figyelt kérdés
Már másodjára álmodtam azt, hogy temetőbe visznek engem, meg koporsóba akarnak fektetni. Mit jelenthet ez, nem tudok róla, hogy bármi súlyos betegségem lenne?!
Egyértelmű, hogy az álmokban az én halálomról van szó...
Trollok kíméljenek a válaszadástól!
2014. nov. 29. 14:53
11/13 anonim válasza:
Az utóbbinak információja még erősen hiányos. Mikor meg lesz neki ami szükséges,nem nyilatkozik így.
12/13 anonim válasza:
A halál, mindig valami változást jelent. Nem hiszem, hogy rosszat jelentetne. A változást nehezen viseled, hiszen nem akarod, hogy koporsóba fektessenek
13/13 anonim válasza:
Az első válaszolónak adok igazat, az emberek mindig meghalnak egy kicsit amikor változnak, ezáltal új élet szakaszt kezdenek. A második válaszoló közhelyes "a démonjaid azt akarják hogy meghalj" olyan formában nincs isten meg ördög hogy ténylegesen egy személy, hanem te alakítod a sorsodat, te vagy saját magad istene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!