Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álmomban?

Mit jelenthet ez az álmomban?

Figyelt kérdés

Többször álmodtam,hogy verekszem,de amikor megütöm az "ellenfelet",akkor az nem érzi meg..mintha nem is ütöttem volna meg,csak kicsit elfordul a feje..

Még nem verekedtem...ehhez lehet köze?

2014. nov. 29. 11:16
 1/2 Legoman ***** válasza:

Lehet köze hozzá, annak hogy még nem verekedtél.

De szerintem ezt jelenti:

Bármit is teszel az gyakorol hatást semmire.

Próbálj meg jobba törekedni. :)

2014. nov. 29. 19:48
 2/2 anonim válasza:

Az álombeli verekedés természetesen nem úgy működik mint a valóságban. Sőt az "ellenség" sem feltétlenül egy személy. Lehet pl egy saját, objektivált tulajdonság is, vagy egy helyzet amit nem szeretsz, és szeretnél "elbánni" vele.

Mivel mindez a te tudatod terméke (nyilván, hiszen a te álmodról beszélünk) ezért a "verekedés" is a te tudattartalmaiddal való verekedésként fogható föl. Ezekkel pedig, ahogy az ébrenlétben, úgy az álomban sem könnyű megküzdeni, sőt, akár nehezebb is lehet, hiszen a megfoghatatlanság rendre jellemzi az álombeli tárgyakat, testeket.

Az egyetlen amit tehetsz, hogy ahol aktívabb tudatban van, ergo az ébrenlétben, kicsit összeszeded magad, átgondolod az életed és helyrerakod magadban, ami nincs a helyén. Ezzel meg fog változni az álombeli kép is. Az álmon belül ez egyelőre nem lesz lehetséges.

2014. dec. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!