Mezezsolt kérdése:
Mit jelent ha álmomban láttam anyukámat koporsóban?
Figyelt kérdés
Nemrég halt meg és mindig ugyan azt álmodom.A temetőben látom koporsóban feküdve,aztán otthon játszik az ágyán ülve a gyerekünkel.Hozzáteszem nincs még gyerekünk.Valaki megtudná mondani ez az álom mit jelent?2014. nov. 26. 18:04
1/4 Legoman válasza:
Én szerintem ezt jelenti:
Azt hiszed, hogy eltávozott és soha nem jön már vissza, de meg kell, hogy nyugtassalak ez nem így van. Lehet, hogy tervezitek már a gyerekvállalást vagy csak a gondolattal barátkozol. De azt tudnod kell, hogy anyukád mindig ott lesz veled, lehet, hogy érezni fogod őt, illata vagy jelenléte révén, hisz pont olyan élő mint te, csak nem testben, hanem lélekben benned él tovább. Az ő tanításai révén is, jó szülő lesz belőled. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagyon jól esett nagyon szép gondolatokat írtál
2014. nov. 26. 19:46
3/4 Razorclaw válasza:
Hát meg haltam az elsőn, még ha nem is szándékosan írta!:DD Egyébként attól is függ, hogy milyen a kapcsolatod vele.. Vagy ahogy az első válaszoló apellált, hogyan élt, hogyan ismered őt stb.. A tudatod leeht azokat az emlékeket dolgozta fel.
4/4 anonim válasza:
Szerintem az első azt olvasta elősnek, amit én is, hogy még nem halt meg.
Egyébként lego tényleg szépet írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!