Hogyan kell szellemet idézni?
Szerintem semennyire nem vagy tisztában a következményekkel!
Kérdezném hogyan zárnád be az ’’ ajtót ,, amit ki sem tudsz nyitni?
Rendelkezel a démonokat-szellemeket megkülönböztető karizmával?
Egy démonnak sokkal nagyobb információi vannak,mint neked,ha nem vagy tisztában a láthatatlan világ dolgait illetően könnyű zsákmány leszel nekik – ne híd el próbáld ki !
Nem kell feltétlen látványos dolognak történnie a szeánsz alatt,de attól még a démon tenni fogja a dolgát, az éltedben,emberi kapcsolataidban. Jobban tudja a nálad is a gyenge pontjaidat – és munkálkodni fog,kétséged ne
legyen felőle.
Nem véletlen nem ildomos zaklatni a meghalt lelkeket, mert ezzel a köztes világban ragadhat.
Akkor ez most nem fog tetszeni!!!
Ne forduljatok halottidézőkhöz, és ne tudakozódjatok jövendőmondóknál, mert tisztátalanokká teszitek magatokat velük. Én, az Úr, vagyok a ti Istenetek! (3Móz.19,31.)
Ha valaki halottidézőhöz és jövendőmondóhoz fordul, és követi őket a paráznaságban, ellene fordulok az ilyen embernek, és kiirtom népe közül.(3Móz.20,6.)
Ha egy férfiból vagy asszonyból halottidéző vagy jövendőmondó szól, halállal lakoljon. Kövezzék meg őket: vérük rajtuk.(3Móz.20.6)
Tartsatok meg és teljesítsetek minden igét, amelyet én parancsolok nektek! Semmit se tégy hozzá, se el ne végy belőle! Ha próféta vagy álomlátó támad közötted, és jelet vagy csodát ad tudtodra, és bekövetkezik az a jel vagy csoda, amelyről beszélt neked, és azt mondta, hogy kövessünk és tiszteljünk más isteneket, akiket nem ismertél,akkor se hallgass annak a prófétának a beszédére, vagy arra az álomlátóra, mert csak próbára tesz benneteket Istenetek, az Úr, hogy megtudja, valóban teljes szívvel és lélekkel szeretitek-e Isteneteket, az Urat. Az Urat, a ti Isteneteket kövessétek, és őt féljétek, az ő parancsait tartsátok meg, és az ő szavára hallgassatok, őt tiszteljétek, és hozzá ragaszkodjatok!(5Móz.13,1-5.)
Ha bemégy arra a földre, amelyet Istened, az Úr ad neked, ne tanuld el azokat az utálatos dolgokat, amelyeket azok a népek művelnek. Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát vagy leányát áldozatul elégeti, ne legyen varázslást űző, se jelmagyarázó, kuruzsló vagy igéző! Ne legyen átokmondó, se szellemidéző, se jövendőmondó, se halottaktól tudakozódó. Mert utálatos az Úr előtt mindaz, aki ilyet cselekszik. Ezek miatt az utálatos dolgok miatt űzi ki előled ezeket is Istened, az Úr Légy feddhetetlen Istened, az Úr előtt!(5Móz.18,9-13.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!