Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom az...

Mit jelenthet ez az álom az álomban?

Figyelt kérdés
Az elején nem tudtam, hogy álmodok. Ekkor egy csoporttal mentünk valami vizes helyhez, aztán meguntam a vizet, és akkor már tudtam hogy ez csak álom, kimentem a vízből, fáradt voltam, és megkértem a barátom hogy öleljen át amikor pihizek (hason feküdtem, ő meg odabújt, egyik karját átrakta rajtam), és amíg itt elpilledtem láttam egy sztorit, amit aztán álombeli felébredésem után (tehát már másik "álomsíkon") írtam le mint egy történetet. És ugyanaz megtörtént pár nappal később igaziból is az álomban, és sokan engem hibáztattak érte. Az történt, hogy egy fiú és lány egy vizes helyen volt, és a lány mondta hogy le akar dőlni -mint ahogy a korábbi álomban- aztán a fiú egy szert vett be, amitől meghal és a lány ezt tudta. A fiú - aki akkor már haldoklott, alig állt a lábán - felemelte a lányt - a lány arca már nagyon ijedt volt, akkor egy pillanatra azt éreztem hogy én vagyok ő - és berakta egy nyitott koporsóba, ami egyből be is záródott. A lány feküdt alul és a fiú - aki egyből meg is halt - félig rajta, és végül a lány is meghalt, mert nem kapott levegőt, vagy valami. Pár nap múlva találtak meg őket, és akkor az emberek azt hitték közöm van hozzá, olyan rosszul éreztem magam...
2014. nov. 8. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én egyszer álmodtam egy elég szürreális álmot, és hát, elég valóságos volt! De a lényeg az az, hogy még ilyen sosem fordult elő, felébredtem belőle egy rémisztő dolog után... Nos felébredek meg minden, odasétálok a hűtőhöz és kiveszek valamit mert a konyhából szóltak hogy kell valami, már nem emlékszem mi. És rögtön ez után Felébredtem! :D Elég durva volt, hogy felébredtem/felriadtam egy álomból, és még hümmögtem is egyet..:) és egy teljesen átlagos dolgot teszek amiről kiderül pár másodperc-el később hogy álom volt az is:D szóval értitek. :) 2-szer ébredtem fel ugyanúgy, ugyan azon az ágyon!
2014. nov. 8. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Az álom az álomban kedves kérdező azt jelenti h te az Eredet című filmben vagy. ^^
2014. nov. 9. 16:14
 3/3 anonim válasza:
Megnézted az eredetet.
2014. nov. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!