Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent álomban ha valakine...

Mit jelent álomban ha valakinek köszönünk, vagy valakitől elköszönünk?

Figyelt kérdés
Elsőként a volt barátnőmnek köszöntem kicsit mókásan, és ő lesütött szemekkel köszönt halkan vissza, mint ha szégyellte volna magát előttem. Majd másik álmomban vendégeknek, kislánynak, és rokonoknak köszöntem természetesen, mint a való életben, majd utoljára mamámtól köszöntem el. Hozzáértőket, és rendes válaszokat kérnék szépen!! nagyon megköszönöm!

2014. jún. 29. 11:57
 1/2 anonim válasza:
A tudományos vagy a misztikus válasz érdekel? A tudományos válasz elrontja a kedved, a misztikus hamis reményeket fog kelteni benned. Bölcsen dönts!
2014. júl. 1. 17:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Legyen mindkettő, nem tudom, hogy van ennek misztikus, vagy tudományos válasza, csal az álom jelentésére vagyok kíváncsi
2014. júl. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!