Tudathasadás álomban?
Már nem először álmodom,hogy széthasadok,több van belőlem. Először szembeálltam a többi énemmel,most meg az egyik "énem" csalt a vízbe,a másik tiltott onnan,mert eszembe jutna valami rossz.
Ez mit jelenthet? :(
Köszönöm a választ.
Viszont amit nem értek:
két személyiségem volt,ellentétes tanács.
Miért "ne menjek úszni"? Mi juthat eszembe? Tudni kell rólam amúgy,hogy igazából nincsenek emlékeim,szóval komoly probléma,hogy erőltessem-e az emlékezést.
Valakinek ötlet?
megtörtént.
bár kicsit zavaros is.
viszont a kérdésre még mindig nem találtam választ,szóval ha lenne ötlete valakinek megköszönném.
minden hasznos válaszra nyomom a zöldet
nekem is volt már hasonló, sőt, rétegzett "hasadás" is, amikor ki-be lépkedtem a személyiségeken. teljesen becsavarodós, igen furcsa álmok voltak ezek.
akkor szoktak előfordulni, amikor nagyon stresszes, szorongós vagyok. olyankor igen cifrákat, furcsákat, kifacsarodottakat tudunk álmodni.
nem lehet, hogy nálad is ez a helyzet?
amúgy nem hiszem, hogy konkrét álomfejtős szimbólumszótár kellene hozzád, próbáld meg inkább más oldalról megközelíteni a dolgot. tegyél fel magadnak pár kérdést, például miután felébredtél, milyen érzésed, hangulatod van? és álom közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!